Build
Trilogy Limassol Seafront: Στην τελική ευθεία οι εργασίες ολοκλήρωσης του πρωτοποριακού έργου
Οι πωλήσεις και οι κρατήσεις για διαμερίσματα και γραφεία ξεπέρασαν τα 385 εκ. ευρώ
Trilogy Limassol Seafront: Στην τελική ευθεία οι εργασίες ολοκλήρωσης του πρωτοποριακού έργου
Το Trilogy Limassol Seafront, o απόλυτος προορισμός για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην Κύπρο, αποτελεί ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο για την εταιρεία Cybarco.

Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο «hotspot», ένα πρωτοποριακό έργο, που αλλάζει ριζικά τον ορίζοντα της Λεμεσού, του οποίου οι πωλήσεις και οι κρατήσεις για τα προνομιούχα παραθαλάσσια διαμερίσματα και γραφεία έχουν ήδη ξεπεράσει τα 385 εκατ. ευρώ.
Διανύοντας την τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του, το Trilogy πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς στην παράδοση των δύο μπροστινών πύργων και της δημόσιας πλατείας εμβαδού 6,850 τ.μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, η κατασκευή και η προπώληση των διαμερισμάτων ενός, δύο, τριών υπνοδωματίων και των ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στο τρίτο (βόρειο) κτήριο. Σχεδιασμένο από το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο του έργου, το WKK στο Λονδίνο, το "North Residences" προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού.
Αποτελείται από διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα και την πόλη και με άμεση πρόσβαση στο  εντυπωσιακό Private Oasis του έργου, συνολικού εμβαδού 6,700 τ.μ.
Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου θα είναι διαθέσιμες στους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές όλο το 24ωρο, ενώ παράλληλα έχει στηθεί μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που θα αναλάβει τις ενοικιάσεις, τη διαχείριση των ακινήτων και των κοινόχρηστων χώρων, όπως επίσης και το lifestyle management των πελατών.


Συνδυάζοντας έναν ελκυστικό, μεσογειακό τρόπο ζωής, με την αστική ατμόσφαιρα μιας ακμάζουσας ευρωπαϊκής πόλης, το Trilogy προσφέρει κάτι περισσότερο από απλά ένα ακίνητο σε έναν ξεχωριστό προορισμό.
Πέρα από την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και τις μεγάλες βεράντες, οι κάτοικοι επωφελούνται επίσης από εξαιρετικής ποιότητας εστιατόρια, καταστήματα και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής.
Επιπλέον, μαζί με μία σειρά ιδιωτικών εγκαταστάσεων, εμβαδού 3,400 τ.μ. εντός των τριών κτηρίων, η συνολική επιφάνεια των εξωτερικών και των εσωτερικών πισίνων ανέρχεται στα 900 τ.μ.
Στη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τον προσεγμένο σχεδιασμό, η ομάδα έχει προνοήσει για τη δημιουργία εσωτερικού βρεφικού σταθμού, χώρους παιχνιδιού και αίθουσες προβολών, γυμναστήρια, σπα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ιδιωτικά lounges σε κάθε ένα από τα τρία κτήρια.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις:
«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το έργο, ιδιαίτερα έχοντας υπόψη τις πρωτοφανείς προκλήσεις που είχαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία χρόνια. Είμαστε βέβαιοι, ότι ως προορισμός, το Trilogy θα αποτελέσει ακόμα μία επιτυχία στα πρότυπα της Μαρίνας Λεμεσού, τόσο για τους ιδιοκτήτες - οι οποίοι θα έχουν όλα όσα χρειάζονται μπροστά στην πόρτα τους - όσο και για την τοπική κοινότητα και τους επισκέπτες της Κύπρου. Με τις πωλήσεις και τις κρατήσεις του North Residences να ξεπερνούν ήδη το 50% των διαμερισμάτων, πριν από το επίσημο λανσάρισμα, είναι σαφές ότι ο σχεδιασμός, η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις και οι τιμές του έργου έχουν αγκαλιαστεί από τους πελάτες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα ακίνητα στο Trilogy επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trilogylimassol.com ή καλέστε το +357 25 362800.
 

  • Trilogy Limassol Seafront
  • τελική ευθεία
  • ολοκλήρωση
  • Cybarco