Business Tech
Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές των νέων iPhone 14
Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές των νέων iPhone 14
Tα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone, της νέας γενιάς ρολογιών Apple Watch και των ασύρματων ακουστικών AirPods Pro, έκανε η Apple.

Η σειρά των νέων έξυπνων κινητών του τεχνολογικού κολοσσού περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: τα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max.
Το μοντέλο Mini δεν ανανεώνεται.
To iPhone θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone Plus 6,7 ιντσών. 
Τα Pro θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα και συγκεκριμένα σε μαύρο, ασημί, χρυσό και μωβ. H κάμερα του iPhone 14 Pro φτάνει τα 48 megapixel.
Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει σήμα από επίγεια δίκτυα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών και το μεγαλύτερο iPhone 14 Pro στις 6,7 ίντσες. 
Συγκεκριμένα, και τα δύο μοντέλα θα παρέχουν μια νέα υπηρεσία ασφαλείας μέσω δορυφόρου, την Emergency SOS, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται εκτός της εμβέλειας κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. 
Η Apple ανακοίνωσε, επίσης, ότι στην αμερικανική αγορά, τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά χωρίς κάρτα SIM, η οποία αντικαθίσταται από την ψηφιακή κάρτα eSIM.
Η τιμή του απλού μοντέλου θα ξεκινάει από τα 799 δολάρια. 
Το iPhone Plus θα είναι διαθέσιμο στα 899 δολάρια, το iPhone 14 Pro στα 999 δολάρια και το iPhone Pro Max στα 1099 δολάρια.

  • iPhone 14
  • Apple
  • παρουσίαση
  • χαρακτηριστικά
  • τιμές