Business Tech
Kaspersky: Ψηφιακές παγίδες στα crypto tokens και NFTs για τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Kaspersky: Ψηφιακές παγίδες στα crypto tokens και NFTs για τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Projects, που δίνουν στους πολίτες ευκαιρίες να επενδύσουν τα χρήματά τους σε tokens ή να αγοράσουν αναμνηστικά, που σχετίζονται με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, δημιουργούνται με ταχείς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα.

Τα παγκόσμια γεγονότα μεγάλης εμβέλειας χρησιμοποιούνται συχνά ως δέλεαρ για πολλά επενδυτικά εγχειρήματα κρυπτονομισμάτων, με τον θάνατο της Βασίλισσας να μην αποτελεί εξαίρεση.
Οι ειδικοί της Kaspersky ανακάλυψαν πολλά επενδυτικά projects, που προσφέρουν crypto tokens και NFTs με το όνομα της Βασίλισσας Ελισάβετ II, «αποτίοντας - όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά - φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα»
«Επειδή τέτοιοι ιστότοποι δημιουργήθηκαν αρκετά πρόσφατα, ενδέχεται να μην είναι ασφαλείς, επομένως τυχόν δεδομένα του crypto wallet, που εισάγουν οι χρήστες, ενδέχεται να κινδυνεύουν, εάν διαρρεύσει η βάση δεδομένων του ιστότοπου», σχολιάζει η εταιρεία.
Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν σε ένα νέο token ή να αγοράσουν NFT, «αποτίοντας φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα».
Στη μνήμη της μακροβιότερης βασίλισσας στον κόσμο, παρέχονται, επίσης, στους χρήστες αναμνηστικά νομίσματα ή μπλουζάκια, που απεικόνιζαν την Αυτού Μεγαλειότητα.

ΠΗΓΗ: NetFax Ελλάδος
 

  • Kaspersky
  • Ψηφιακές παγίδες
  • crypto tokens
  • NFTs
  • Βασίλισσα Ελισάβετ