Hospitality & Tourism
«Έρχεται» την Παρασκευή το 1ο διήμερο Beer Fest στην Ορόκλινη
Με πρωτοβουλία του The Quality Lodge, της SunnySeeker Hotels και της Quality Group
«Έρχεται» την Παρασκευή το 1ο διήμερο Beer Fest στην Ορόκλινη
Ο Σεπτέμβριος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας που η μπίρα, κάθε είδους και λογής, έχει την τιμητική της, με διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, να λαμβάνουν χώρα σε πολλές πόλεις της Κύπρου.

Η Λάρνακα φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός, αφού με πρωτοβουλία του The Quality Lodge, της εταιρείας SunnySeeker Hotels και της Quality Group, διοργανώνεται την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, Beer Fest στους χώρους του Quality Lodge, BW Premier Collection, στην Ορόκλινη, στις 8:00 το βράδυ. 
Ο Γενικός Διευθυντής του The Quality Lodge, Λευτέρης Μούσκος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε περήφανοι που αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία σαν εταιρεία και σαν Όμιλος, καθώς η Λάρνακα μέχρι τώρα δεν είχε το δικό της φεστιβάλ μπίρας. Ευελπιστούμε ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινά αυτή την Παρασκευή, θα γίνει θεσμός για την πόλη μας, για αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει το πρώτο μας Beer Fest!».
Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εγχώριες και εισαγόμενες μπίρες από διάφορες χώρες του εξωτερικού, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σταύρος Κωνσταντίνου, θα ερμηνεύσει παλιές και νέες του επιτυχίες, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου.
Φυσικά, η φιέστα θα συνεχίζεται και το Σάββατο, με κέφι και υπό τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών των αγαπημένων μας καλλιτεχνών Δημήτρη Σουρουλλά και Φανής Ιωάννου. 
Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο εισόδου, αξίας 15€, μπορούν να το κάνουν πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο: www.tickethour.com.cy 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24 505 400.
Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα μοναδικά ωραίο Beer Fest! 
 

  • Beer Fest
  • Ορόκλινη
  • The Quality Lodge
  • SunnySeeker Hotels
  • Quality Group