Hospitality & Tourism
Πόσο προετοιμασμένες είναι οι επιχειρήσεις φιλοξενίας για τη μεγάλη άνοδο της vegan διατροφής;
Οδηγός ενσωμάτωσης του Vegan Lifestyle
Πόσο προετοιμασμένες είναι οι επιχειρήσεις φιλοξενίας για τη μεγάλη άνοδο της vegan διατροφής;
Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Vegetarian for Life, που παρέχει συμβουλές διατροφής και υγιεινής διαβίωσης σε ηλικιωμένους vegans και χορτοφάγους, δημοσίευσε έναν νέο δωρεάν οδηγό για εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας.

Ο οδηγός καλύπτει θέματα του βιγκανισμού, όπως το πώς να βρει κανείς vegan προϊόντα, από είδη περιποίησης μέχρι προϊόντα καθαρισμού, αλκοόλ, ακόμη και έπιπλα και κλινοσκεπάσματα, για να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει κάθε vegan επισκέπτη στον χώρο του.
Να σημειωθεί πως ο βιγκανισμός δεν αφορά μόνο τη διατροφή, αλλά και τον αποκλεισμό όλων των ζωικών προϊόντων από τη ζωή και την καθημερινότητα, όπως μέλι, γάλα, δέρμα ή μεταξωτά υφάσματα.
Ορισμένα brands στον χώρο της φιλοξενίας έχουν, ήδη, κάνει τα πρώτα βήματα για την ενσωμάτωση των vegan σε αυτά.
Χαρακτηριστικά, το Hilton στο Λονδίνο κυκλοφόρησε την πρώτη εντελώς vegan σουίτα ξενοδοχείου  το 2019, με υλικά, όπως φτερά και δέρμα, να αντικαθίστανται με νέες εναλλακτικές επιλογές για vegan,  προϊόντα περιποίησης χωρίς να έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και ένα vegan μίνι μπαρ  για τους πελάτες.
Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία των  ξενοδοχείων και εστιατορίων  δεν έχουν προσαρμοστεί ιδιαίτερα στο να γίνουν vegan friendly.
Διαβάστε τον πλήρη οδηγό εδώ.

ΠΗΓΗ: Hotel & Restaurant Daily Ελλάδος
 

  • Vegetarian for Life
  • επιχειρήσεις φιλοξενίας
  • Οδηγός
  • ενσωμάτωση
  • Vegan Lifestyle