Hospitality & Tourism
«Πράσινη Λεμονάδα»: Μια πρωτότυπη εκδήλωση απο την Hermes Airports ( vid )
«Πράσινη Λεμονάδα»: Μια πρωτότυπη εκδήλωση απο την Hermes Airports ( vid )
Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει η Hermes Airports, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα.

Περισσότερα από χίλια δενδρύλλια, θάμνοι και αρωματικά φυτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό, απέναντι απ' την είσοδο των αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας.
Σε κάθε επισκέπτη θα παραχωρούνται ένα καρποφόρο δέντρο και ένα αρωματικό φυτό.
Ανάμεσα σε άλλα, θα δίνονται δωρεάν καρποφόρα, όπως λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές κ.λπ., καθώς και αρωματικά φυτά, όπως λεβάντα, δεντρολίβανο, θυμάρι κ.ά.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το προσωπικό της Hermes Airports μάζεψε τα λεμόνια από τα λεμονόδεντρα, που υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους του αερολιμένα Λάρνακας.
Σε συνεργασία με την ΚΕΑΝ, τα λεμόνια μετατράπηκαν σε σπιτική λεμονάδα, η οποία αγοραζόταν απ’ τους αναχωρούντες επιβάτες του αεροδρομίου Λάρνακας τον Αύγουστο.

Όπως είχε ανακοινώσει η Hermes Airports, τα συνολικά έσοδα από την πώληση των λεμονάδων θα διατίθεντο σε δράσεις, που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η αρχή γίνεται με τη δωρεά 1000 και πλέον δεντρυλλίων, ενώ ήδη προγραμματίζονται και οι υπόλοιπες ενέργειες, που αφορούν τη δωρεά Drone προς το Τμήμα Δασών για πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών, καθώς την εγκατάσταση σταθμού για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Το The Lemonade Project αποτελεί μια κοινή εκστρατεία με την ΚΕΑΝ, με τη στήριξη της Cyprus Airports F&B και της εταιρείας ICTS Cyprus.
 

  • Hermes Airports
  • «Πράσινη Λεμονάδα»
  • πρωτότυπη εκδήλωση