Retail
Νατάσα Παντελή: «Ο γιος» που ανέλαβε την Pegasos Refrigeration
Νατάσα Παντελή: «Ο γιος» που ανέλαβε την Pegasos Refrigeration
Την αγορά μέσα στην οποία ειδικεύονται σε σχέση με τα βιομηχανικά και τα επαγγελματικά ψυγεία, καθώς και την πορεία που έχει, ανέλυσε στα podcast series της Boussias Cyprus η Νατάσα Παντελή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Pegasos Refrigeration.

Μιλώντας στον Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Boussias Cyprus, Λεωνίδα Αλεξάνδρου, η κ. Παντελή αναφέρθηκε στην πορεία 52 ετών που έχει η οικογενειακή, όπως την χαρακτήρισε, επιχείρηση Pegasos Refrigeration.

Στην πορεία αυτή, η εταιρεία έκανε εξαγωγές στο Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, την Ιορδανία, όπου πριν από 30 χρόνια είχε το μονοπώλιο στην συγκεκριμένη αγορά, λόγω των υψηλών δασμών που υπήρχαν. 

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, η κ. Παντελή προχώρησε σε ριζικές αλλαγές, ανάμεσα στις οποίες η εταιρεία σταμάτησε να κατασκευάζει ένα σημαντικό κομμάτι επαγγελματικών ψυγείων και άρχισε να φέρνει έτοιμα από το εξωτερικό με φόντο την συνεργασία με την Linde Γερμανίας. Παράλληλα η εταιρεία κατασκευάζει επαγγελματικά ψυγεία και στα οικίες. 

Μιλώντας με γλυκά λόγια για την γιαγιά της που την μεγάλωσε, η κ. Παντελή είπε ότι ήταν «ο γιος» της οικογένειας και μάλιστα δούλευε από 12 χρόνια της τα καλοκαίρια στην εταιρεία.

Ανοίγοντας την καρδιά της υποστήριξε ότι όταν πρωτοξεκίνησε στην εταιρεία μετά τις σπουδές της έφαγε «μπούλινγκ» καθώς οι πελάτες δεν ήταν συνηθισμένοι να βλέπουν μια γυναίκα στη συγκεκριμένη αγορά.

«Αναγκάστηκα να φορέσω παντελόνια και να χάσω από την θηλυκότητά μου. Ο πατέρας μου και ο Γερμανός εκπρόσωπος της Linde ήταν τα άτομα που μου προέτρεπαν να πετύχω» είπε χαρακτηριστικά. 

Η κ. Παντελή αναφέρθηκε στους πελάτες που έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία, αλλά και στα βραβεία «ESTIA» της Boussias Cyprus.

  • Νατάσα Παντελή
  • Pegasos Refrigeration
  • Podcast
  • Boussias Cyprus