Health & Pharma
«Happiness starts within!» - Δωρεάν μαθήματα yoga από το Marks & Spencer στη Λευκωσία
«Happiness starts within!» - Δωρεάν μαθήματα yoga από το Marks & Spencer στη Λευκωσία
Με σλόγκαν το «Happiness starts within!» το Marks & Spencer (M&S) στη Λευκωσία καλεί τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του well being & healthy living.

Μέσα από μια ξεχωριστή ενέργεια, που άρχισε την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, το M&S στην Ακρόπολη διοργανώνει δωρεάν μαθήματα yoga.  
Δίνοντας ώθηση σε έναν νέο τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και την ψυχική υγεία, το M&S μας παροτρύνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο να στρέψουμε την προσοχή μας στο athleisure, συνδυάζοντάς το με τη yoga, ένα άθλημα που ενώνει σώμα, νου και πνεύμα.
Με τη φρέσκια, φιλική, καινοτόμα και σύγχρονη εικόνα του, το M&S ξυπνά αυτή την αίσθηση και υπενθυμίζει στη γυναίκα την ανάγκη για να βρει και πάλι τον εαυτό της, όπως ακριβώς της αξίζει. 
Παράλληλα δεν εξαιρεί τα παιδιά, καθώς δωρεάν προγράμματα yoga θα προσφέρονται και στους μικρούς της παρέας από 5 μέχρι 10 ετών, κάθε Σάββατο πρωί.

Πού και πότε
Τα yoga classes πραγματοποιούνται εντός του καταστήματος M&S στην Ακρόπολη, στον 1ο όροφο, με πρωινά και απογευματινά μαθήματα.
Συγκεκριμένα, τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 9:30 μέχρι τις 10:30 το πρωί και το απόγευμα από τις 4:00 μέχρι τις 5:00, αλλά και κάθε Σάββατο με kids Yoga από τις 9:30 μέχρι τις 10:30.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων διαδικτυακά στο www.voicilamode.com/yoga
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22884900.

Το Voici La Mode, στην οποία ανήκει η αλυσίδα M&S στη Λευκωσία, δεν εφησυχάζει, αφού με συνεχείς δράσεις και ενέργειες μεριμνά, φροντίζει και ενδιαφέρεται για τον κόσμο της, τους πελάτες και τους εργαζόμενους, καθιστώντας των πρωτοπόρο σε νέες πρακτικές. 
Γιατί... η ευτυχία αρχίζει από μέσα μας!

  • Marks & Spencer
  • Λευκωσία
  • yoga classes
  • δωρεάν
  • Voici La Mode