Retail
Κωτσόβολος: Black Friday καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Μπιμπίλα και Γιώργο Μάγκα (vid)
«Ενώ όλα αλλάζουν και το μέλλον είναι απρόβλεπτο, για άλλο ένα χρόνο έχουμε ένα σιγουράκι: το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου»
Κωτσόβολος: Black Friday καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Μπιμπίλα και Γιώργο Μάγκα (vid)

Ο Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά μία εμβληματική Black Friday καμπάνια, όπου με ευρηματικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο, ενώνει ένα αναπάντεχο δίδυμο, τον αγαπητό σε όλους μας Σπύρο Μπιμπίλα και τον βιρτουόζο του κλαρίνου Γιώργο Μάγκα που θα μας κάνουν όλους… Μάγκες! 
Οι δύο πρωταγωνιστές αφήνουν τη μικρή τους διένεξη που είχαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανακοίνωσε –έπειτα από λανθασμένες πληροφορίες που είχε - από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον θάνατο του γνωστού οργανοπαίχτη.
Πλέον, μετά από τη διάδοση της ψευδούς είδησης, πρωταγωνιστούν μαζί στην Black Friday καμπάνια του Κωτσόβολου και σαν γνήσια μέντιουμ κοιτάζουν το μέλλον.


Από το «Κλαρινομαντείο, εκεί όπου σίγουρες προβλέψεις για όλα όσα έρχονται στο Μπλακ Φράιντεϊ γεννιούνται μέσα από ένα μαγικό κλαρίνο και βγαίνουν αληθινά χάρη στον Κωτσόβολο, τα δύο «μέντιουμ» προβλέπουν τρελές ευκαιρίες σε προϊόντα όλων των κατηγοριών, με παράδοση που φέρνει αυθημερόν ό,τι θέλουμε στην πόρτα μας, απίστευτη ποικιλία στο site και ασύγκριτη εξυπηρέτηση, μαζί με ανεξάντλητα αποθέματα στα καταστήματα.


Ο Κωτσόβολος «ξαναχτυπά» λοιπόν με τη νέα του καμπάνια εν όψει του Black Friday, με τον απόλυτο συνδυασμό των Σπύρο Μπιμπίλα και Γιώργο Μάγκα, χαρίζοντάς μας κορυφαίες στιγμές γέλιου.
Έπειτα από την περσινή πετυχημένη καμπάνια που πρωταγωνιστούσε και πάλι ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με αυτό το δίδυμο, προβλέπεται ότι το φετινό Black Friday θα είναι… Μάγκικο! 
Γιατί Μπλακ Φράιντεϊ στην Κύπρο χωρίς Κωτσόβολο δεν ξεκινάει ποτέ!


Ο Κωτσόβολος «προβλέπει» για ακόμα μία φορά τις ανάγκες των πελατών του, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα στα 2 υπερσύγχρονα καταστήματά του σε Λευκωσία και Λεμεσό, τηλεφωνικά στο 22459999 ή στο kotsovolos.cy.
Επιπλέον, εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες στις παραδόσεις και στις παραλαβές.
Κάνοντας την παραγγελία σου στον Κωτσόβολο, θα μπορείς να παραλάβεις μικρές και μεσαίου μεγέθους συσκευές άμεσα στον επιλεγμένο σου χώρο, με αυθημερόν παράδοση (για παραγγελίες έως τις 15:00) ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.
Γρήγοροι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, καθώς και ευελιξία στον τρόπο πληρωμής μέσω του Πλάνου δόσεων και των άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.


Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας Scan & Go μπορούμε να αγοράσουμε με ένα απλό scan από το κινητό μας και με μόλις 3 βήματα το προϊόν που επιθυμούμε, ενώ μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κ+ που προσφέρει, ο Κωτσόβολος ανταποκρίνεται άμεσα και απλά σε όλες τις επιθυμίες μας, με εξειδικευμένους ανθρώπους, που λύνουν κάθε μας πρόβλημα.
Στο φετινό Black Friday, όλοι θα γίνουν μάγκες στον Κωτσόβολο! 
Δείτε εδώ το αχτύπητο δίδυμο να πρωταγωνιστεί στην άκρως χιουμοριστική καμπάνια της Κωτσόβολος:

  • Κωτσόβολος
  • νέα καμπάνια
  • Black Friday
  • Σπύρος Μπιμπίλας
  • Γιώργος Μάγκας
  • Δελτίο Τύπου