Economy
Alpha Bank: Προσφέρει στους πελάτες της το Google Pay για ανέπαφες και ασφαλείς πληρωμές
Alpha Bank: Προσφέρει στους πελάτες της το Google Pay για ανέπαφες και ασφαλείς πληρωμές
Η Alpha Bank Cyprus Ltd, προσφέρει τώρα στους πελάτες της το Google Pay™ για ανέπαφες πληρωμές.

Το ψηφιακό πορτοφόλι της Google, διατίθεται στους κατόχους καρτών Mastercard της Alpha Bank για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές.
Με το Google Pay, οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές με την Android και Wear OS συσκευή τους (κινητό, tablet ή smartwatch) σε οποιοδήποτε φυσικό ή διαδικτυακό κατάστημα και οπουδήποτε υπάρχει το σήμα contactless.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια επιχειρήσεις στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πελάτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες Mastercard της Alpha Bank.
Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Ο χρήστης κατεβάζει από το Play Store την εφαρμογή Google Wallet στην Android συσκευή του και στη συνέχεια προσθέτει την Alpha Bank Mastercard, ακολουθώντας τα σχετικά βήματα.
Για τις αγορές σε φυσικά καταστήματα, οι πελάτες πλησιάζουν την Android συσκευή τους στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS), όπου υπάρχει το σήμα contactless, ενώ για τις online πληρωμές αρκεί ένα κλικ στο εικονίδιο “Πληρωμή με Google Pay”, χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας. 
Το Google Pay αποτελεί έναν από τους πλέον ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Στηρίζεται στην τεχνολογία “tokenization” που προστατεύει την εμφάνιση του αριθμού της κάρτας πληρωμής, καθώς στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token), ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Alpha Bank στο www.alphabank.com.cy.
 

  • Alpha Bank Cyprus
  • Google Pay
  • ανέπαφες πληρωμές
  • Δελτίο Τύπου