Marketing Week
Νέα Global Communications Head στο McCann Worldgroup
Νέα Global Communications Head στο McCann Worldgroup
Την Anaka Kobzev επέλεξε το McCann Worldgroup για τη θέση της Global Chief Communications Officer, με ισχύ από τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

Θα αναφέρεται στον νέο Global CEO του δικτύου της Interpublic, Daryl Lee και θα έχει μια θέση στην Παγκόσμια Ηγετική Ομάδα της εταιρείας.
Η Kobzev αντικαθιστά τον Jeremy Miller, ο οποίος μετακινήθηκε στην Dentsu International τον Σεπτέμβρη και πρόσφατα προήχθη σε Chief Communications Officer για το Dentsu Group.
Τα νέα της καθήκοντα περιλαμβάνουν την εποπτεία των παγκόσμιων επικοινωνιών, καθώς και της παρουσίας στα social, της επικοινωνίας με τους υπαλλήλους και reputation management.
Το στέλεχος, με εμπειρία στο industry περί τα 20 χρόνια, προέρχεται από τη θέση της Global Head of Communications για την TBWA της Omnicom, όπου ηγήθηκε της στρατηγικής PR του δικτύου.
Η εξέλιξη σηματοδοτεί την επιστροφή της στην Interpublic, στην οποία υπηρέτησε για πάνω από μια δεκαετία στην αρχή της καριέρας της, περνώντας από την Initiative και την ομάδα εταιρικής επικοινωνίας της IPG. 
Σχολιάζοντας την ανάθεση, ο Lee ανέφερε ότι η Kobzev είναι «έμπειρη storyteller, που αντιλαμβάνεται τη δύναμη της δημιουργικότητας σε όλες τις μορφές της».

ΠΗΓΗ: DailyFax Ελλάδος, Mediapost 
 

  • McCann Worldgroup
  • Anaka Kobzev
  • νέα Global Chief Communications Officer