Hospitality & Tourism
Celestyal: «Φέτος η Black Friday είναι πιο… μπλε από ποτέ»
90 κρουαζιέρες με εξοικονόμηση εως €881 - Επιπλέον τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν
Celestyal: «Φέτος η Black Friday είναι πιο… μπλε από ποτέ»

H Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει τις φετινές «Black Friday» προσφορές της, που είναι περισσότερο ενισχυμένες από ποτέ, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερες από 90 κρουαζιέρες, με τα παιδιά να μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν.

Η προσφορά, η οποία ισχύει από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2022, περιλαμβάνει:
•    Την κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν το Μάρτιο, τον Απρίλιο, το Μάιο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €299 το άτομο, εξοικονομώντας €461 το άτομο.

•    Την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, Μάιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €399 το άτομο, εξοικονομώντας €571 το άτομο.

•    Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Επιλέξτε από κρουαζιέρες που αναχωρούν τον Απρίλιο, το Μάιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023. Οι προνομιακές Black Friday προσφορές ξεκινούν από €599 το άτομο, εξοικονομώντας €881 το άτομο.

Όλες οι προσφορές αφορούν μόνο το ναύλο της κρουαζιέρας και περιλαμβάνουν δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει επίσης, έκπτωση €75 ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών.

Οι Black Friday προσφορές της Celestyal παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις οικογένειες, με την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις παραπάνω κρουαζιέρες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης εξοικονόμηση 100% στον ναύλο της κρουαζιέρας για το τρίτο και/ή το τέταρτο παιδί (έως 11 ετών), που θα μοιραστούν την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες ταξιδιώτες. Τα λιμενικά τέλη και οι φόροι χρεώνονται επιπλέον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://celestyal.com/el-cy/ να καλέσετε στο +357 23010095 ή να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
 

  • Celestyal
  • Black Friday
  • προσφορές
  • κρουαζιέρες
  • Δελτίο Τύπου