Hospitality & Tourism
«Share The Love»: Χριστούγεννα με… Costa Coffee διαγωνισμούς, Toblerone και συλλεκτικά στολίδια
«Share The Love»: Χριστούγεννα με… Costa Coffee διαγωνισμούς, Toblerone και συλλεκτικά στολίδια

Χριστούγεννα και πάλι! Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Η χαρά κι ο ενθουσιασμός είναι έκδηλα στην ατμόσφαιρα κι αρχίζουμε σιγά – σιγά να μπαίνουμε σε αυτό το εορταστικό κι ευδιάθετο κλίμα. Είναι η εποχή που ερχόμαστε όλοι πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 
Τι άλλο λοιπόν, από το να ενδυναμώσει αυτό τον δεσμό εκτός από ένα φλιτζάνι απολαυστικού καφέ που τόσο αγαπάμε; Ο καφές μας φέρνει πιο κοντά κι ομορφαίνει τις μέρες μας πόσω μάλλον τώρα τα Χριστούγεννα. Γι’ αυτό και τα Costa Coffee έρχονται γι’ άλλη μια φορά, να ενισχύσουν αυτό τον δεσμό, με την αγάπη και τη ζεστασιά που προσφέρουν στα καταστήματά τους, στα μοναδικά χριστουγεννιάτικα ροφήματά τους και μέσω της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας που εμπερικλείει όλα αυτά.
Με το σλόγκαν «Share The Love», τα Costa Coffee μας θυμίζουν ότι είναι κοντά μας σε όλες τις στιγμές μας.
Φέτος τα Χριστούγεννα το brand προσφέρει 5 απολαυστικότατα ροφήματα, τρία από τα οποία είναι εμπνευσμένα από την αγαπημένη σοκολάτα Toblerone:  
•    Hot Chocolate Inspired by Toblerone®
•    Latte Inspired by Toblerone®
•    Frappe Inspired by Toblerone®
•    Gingerbread Latte
•    Blackforest Hot Chocolate
Τα festive ροφήματα είναι εδώ για να διεγείρουν τον ουρανίσκο και να προσδώσουν αυτό το extra touch στη συντροφιά μας μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα των καταστημάτων Costa Coffee. Αυτές είναι στιγμές που χαιρόμαστε με τους αγαπημένους μας και δημιουργούν ανεξίτηλες μνήμες στο άλμπουμ της ζωής μας. Γιατί αυτό το… Share The Love των Costa Coffee μας καλεί να μεταδώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας.

Making Memories με διαγωνισμούς
Σε ένα τέτοιο άλμπουμ συμβάλλει μια φωτογραφική μηχανή αιχμαλωτίζοντας τα πάντα. Τα Costa Coffee μας καλούν αυτά τα Χριστούγεννα στα Malls, να δημιουργήσουμε στιγμές. Αυτή την τόσο γλυκιά εποχή όσο και μια σοκολάτα Toblerone, τα Costa Coffee μας καλούν σε κάτι διαφορετικό, σε ένα παιχνίδι... παρέα με μια γιγάντια Toblerone replica. Μας καλούν να φωτογραφηθούμε με το τεράστιο αντίγραφο της σοκολάτας και να ανεβάσουμε τη φωτογραφία στα social media μας κάνοντας tag τα Costa Coffee. Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουμε σε διαγωνισμό με έπαθλο μια Toblerone 4,5 κιλών! 
Τα Costa Coffee όμως, έχουν κέφια και δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζουν να μας διασκεδάζουν γεμίζοντάς μας με εκπλήξεις φέτος τα Χριστούγεννα. Απολαμβάνοντας το Costa Coffee ρόφημά μας, παίζουμε στα social media με σκοπό να κερδίσουμε ένα από τα 100 limited edition ζωγραφισμένα στο χέρι χριστουγεννιάτικα στολίδια. Στόχος του παιχνιδιού είναι να μας γνωρίσει τον κόσμο του brand. Οι κανόνες είναι απλοί, χρειαζόμαστε απλώς αυτό τον… μανιακό φίλο μας, τον λάτρη των ροφημάτων Costa Coffee. Τον κάνουμε tag δίνοντάς του την ευκαιρία να κερδίσει το μοναδικό χριστουγεννιάτικο στολίδι, που μόνο ένας πραγματικός Costa Coffee lover θα ήθελε για το χριστουγεννιάτικο του δέντρο.
Και να μην ξεχνάμε τον διαγωνισμό Toblerone Overload, αποκλειστικά για τα μέλη του Costa Coffee Club. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα διαρκέσει για τρεις εβδομάδες. Κάθε αγορά προϊόντων από τα καταστήματα Costa Coffee αποτελεί και μια συμμετοχή στην κλήρωση. Είκοσι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια τεράστια Toblerone 4.5 kg. Θα κληρωθεί μία σε κάθε κατάστημα Costa Coffee σε παγκύπρια βάση.
«Share The Love» λοιπόν, γιατί... τα Costa Coffee, είναι πάντα κοντά μας.

  • Costa Coffee
  • «Share The Love»
  • Χριστούγεννα
  • διαγωνισμοί
  • στολίδια
  • ροφήματα
  • Toblerone
  • Δελτίο Τύπου