Retail
Κάθε Σάββατο για Mas είναι γιορτή!
Κάθε Σάββατο για Mas είναι γιορτή!

O Όμιλος Υπεραγορών Mas, πέρα από την προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που συνεχώς ενισχύεται, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, έθεσε ως έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους την διαφοροποίηση της αγοραστικής εμπειρίας που λαμβάνει ο εκάστοτε πελάτης επισκεπτόμενος την κάθε μία από τις 51 Υπεραγορές Mas σε Παγκύπρια εμβέλεια.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ακολουθείτε σε όλες τις Υπεραγορές Mas, από την ίδρυση του Ομίλου το 1996 μέχρι και σήμερα, έχει κοινό γνώμονα την καλύτερη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.

Λόγω της έμφασης που προσδίδεται στους πελάτες όσον αφορά την αγοραστική τους εμπειρία, συμπεραίνουμε και θεωρούμε ότι το πελατειακό χαρτοφυλάκιο που έχουμε συγκεντρώσει στην πάροδο όλων αυτών των χρόνων, αποτελεί την κινητήρια δύναμη του κάθε ιδιοκτήτη Υπεραγοράς και κατ’ επέκταση όλου του Ομίλου. Εξελικτικά, λοιπόν, θεωρήσαμε απαραίτητο την εδραίωση ενός θεσμού με βασικό στόχο την ενδυνάμωση και διαφοροποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας με όσο το δυνατό πιο δημιουργικό, διαδραστικό και παιχνιδιάρικο, για τους συμμετέχοντες, τρόπο.

Θέτοντας αυτό σαν δεδομένο, καθιερώσαμε ένα event – παιχνίδι το οποίο κάθε Σάββατο βρίσκεται σε διαφορετική Υπεραγορά Mas σε όλη την επικράτεια της Κύπρου.

Το εγχείρημα αυτό, ξεκίνησε το 2021 ως μία σκέψη και εξελικτικά φτάνουμε στο σήμερα που πλέον θεωρείτε θεσμός τόσο στον Όμιλο Υπεραγορών Mas όσο και στην σκέψη των πελατών μας. Με το πέρας κάθε χρονιάς διαπιστώνουμε πως τα συγκεκριμένα events – ενέργειες συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, συμμετοχές και πλέον θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής πορείας των Υπεραγορών Mas.

Η έναρξη του θεσμού αυτού έγινε το 2021 με το παιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης» και κέρδισε τις εντυπώσεις όπως επίσης την έντονη συμμετοχή του κοινού μας. 

Ερχόμενοι στο σήμερα, τη φετινή χρονιά τις παραστάσεις έκλεψε το «Καζαντί Mas». Ένα ιδιαίτερα γνώριμο και διασκεδαστικό παιχνίδι για όλους το οποίο κάθε Σάββατο βρισκόταν σε διαφορετική Υπεραγορά Mas, για να μοιράσει πολλά δώρα σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που την συγκεκριμένη μέρα έκαναν τα ψώνια τους. Οι χορηγοί που συνέβαλαν και ενδυνάμωσαν την ενέργεια αυτή, με τα δώρα τους, ήταν οι «ΑΛΑΜΠΡΑ», «EMA FOODS» και «ΕΥΡΗΚΑ».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το «Καζαντί Mas» συγκέντρωνε και συνεχίζει να συγκεντρώνει ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή του κοινού μιας και μοιράζει πλούσια και χρήσιμα δώρα που οι πλείστοι χρησιμοποιούμε – καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση.

Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως όλα τα events – παιχνίδια παρουσιαζόταν και υλοποιούνταν από την brand ambassador του Ομίλου Υπεραγορών Mas, Αλεξία Αναστασίου, η οποία με το απαράμιλλο ταλέντο της, την θετική της ενέργεια και το μοναδικό της χιούμορ συνόδευε όλους τους πελάτες στο σύντομο ταξίδι του εκάστοτε παιχνιδιού με βασικό προορισμό τα δώρα που κερδίζουν όλοι οι συμμετέχοντες. 

Τοποθετώντας τους καταναλωτές στο στόχαστρο, επιδιώκοντας την ενδυνάμωση της μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας που λαμβάνουν, θέλουμε να τονίσουμε πως το 2023 έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον νέο παιχνίδι, έτοιμο να γεμίσει με καλοπέραση και δώρα τα Σάββατα μας.

Μείνετε συντονισμένοι διότι τα καλύτερα έπονται!
 

  • Όμιλος Υπεραγορών Mas
  • event – παιχνίδι
  • κάθε Σάββατο
  • ADVERTORIAL
  • στρατηγικοί