Marketing Week
Νέος επικεφαλής ad sales στο Twitter
Συνεχίζεται το ρεύμα αποχωρήσεων
Νέος επικεφαλής ad sales στο Twitter
Ο Chris Riedy αναλαμβάνει επικεφαλής των διαφημιστικών πωλήσεων για το Twitter, αντικαθιστώντας τη Robin Wheeler.

Ο Riedy εργάζεται για το δίκτυο για περισσότερα από 10 χρόνια, με πιο πρόσφατο ρόλο αυτόν του VP ΕΜΕΑ.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στις εξελίξεις, η πρώτη του πρωτοβουλία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ήταν να συγκαλέσει συμβούλιο για να συζητηθεί η απόφαση του Elon Musk να επαναφέρει τον λογαριασμό του Donald Trump, η οποία επηρεάζει καθοριστικά την ομάδα της διαφήμισης.
Αν και ο τίτλος του δεν έχει καθοριστεί ακόμη, φέρεται να αναλαμβάνει στη θέση της Wheeler, η οποία αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη θέση της Head of Global Client Solutions.
Ο Riedy ήταν τρίτος στην ιεραρχία στις διαφημιστικές πωλήσεις της εταιρείας, υπό την Chief Customer Officer, Sarah Personette και τον Head of Global Client Solutions, JP Maheu, οι οποίοι εγκατέλειψαν την πλατφόρμα μετά την απόκτησή της από τον επιχειρηματία. Πληροφορίες θέλουν τον Riedy να αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της Personette, ως επικεφαλής marketing, business development και παγκόσμιων συνεργασιών για περιεχόμενο. Υπάλληλοι κάθε βαθμίδας έχουν παραιτηθεί από το Twitter, παράλληλα με το κύμα απολύσεων, ειδικά μετά την απόφαση επαναφοράς του λογαριασμού του Trump, που λήφθηκε έπειτα από online έρευνα από τον Musk. 

ΠΗΓΗ: DailyFax Ελλάδος, AdAge

  • Twitter
  • Chris Riedy
  • νέος επικεφαλής
  • διαφημιστικές πωλήσεις