Economy
ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου: Δημόσια Διάλεξη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Swissport Cyprus
ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου: Δημόσια Διάλεξη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Swissport Cyprus
Τo Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Cyprus Swiss Business Circle, συνδιοργάνωσαν δημόσια διάλεξη με ομιλητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Swissport Cyprus Ltd, Σοφοκλή Τύμβιο, την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022.

Τη διάλεξη με τίτλο: “Swissport International: A Major Company in the Aviation Sector adapting in a Challenging Environment” παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές, ακαδημαϊκοί και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Μάριος Γρηγοριάδης, Αντιπρόεδρος του Cyprus Swiss Business Circle, η συν-Διευθύντρια του Προγράμματος ΜΒΑ, Καθηγήτρια Ειρήνη Καραμάνου και ο Πρέσβης της Ελβετίας, Christoph Burgener.
Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τους κύριους πυλώνες επιτυχίας της Swissport International, η οποία, αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χειριστής εδάφους στον κόσμο και πώς επιβίωσε εν μέσω πανδημίας (covid-19).


Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και φοιτητές/τριες του Προγράμματος ΜΒΑ, στους/στις οποίους/ες προσφέρθηκαν πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές.
Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει τακτικά δημόσιες διαλέξεις, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής του για συνεχή ενημέρωση του κοινού σε σύγχρονα επιχειρηματικά θέματα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος ΜΒΑ www.mba.ucy.ac.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22893600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mba@ucy.ac.cy
Για πληροφορίες περί του Cyprus Swiss Business Circle και πώς να γίνετε μέλος, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cyswisscircle@mail.ch
 

  • MBA
  • Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Cyprus Swiss Business Circle
  • δημόσια διάλεξη
  • Σοφοκλής Τύμβιος
  • Swissport Cyprus