Hospitality & Tourism
Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς: Μαγευτική η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού
Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς: Μαγευτική η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού
Πλήθος κόσμου από όλες τις πόλεις υποδέχτηκε τον Άγιο Βασίλη, που κατέφθασε θεαματικά συνοδευόμενος από ψαρόβαρκες, speed boats και jet ski και αγκυροβόλησε στο λιμανάκι Λατσιού το Σάββατο 26.11.2022 στις 15.30 το απόγευμα.

Με τον σάκο του γεμάτο, πρόσφερε δώρα απλόχερα στους μικρούς του φίλους.
Ακολούθως επιβιβάστηκε στο έλκηθρο του και μαζί με τον Ρούντολφ συνάντησε τα ξωτικά, τον ξυλοπόδαρο, τις μαζορέτες Λεμεσού, μαθητές και σχολές χορού όπου παρέλασαν πανηγυρικά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πάφου στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης Χρυσοχούς. 
Τελικός προορισμός του, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε στην πλατεία του Δήμου, όπου και έτυχαν θερμής υποδοχής από πλειάδα κόσμου.


Στη συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο, Γιώτη Παπαχριστοφή και από την Εκπρόσωπο του Υφυπουργείου Τουρισμού, Νικολέττα Πάφιτου, στην εντυπωσιακά στολισμένη Πλατεία.
Η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ολοκληρώθηκε με κάλαντα και τραγούδια της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Πάφου, καθώς και την δυναμική εμφάνιση του Δήμου Μπέκε που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.


Ξύλινα σπιτάκια με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα λειτούργησαν, καλωσόρισαν ντόπιους και ξένους επισκέπτες και πρόσφεραν μοναδικές εμπειρίες και γιορτινά γαστρονομικά ταξίδια. 
Συνεχίζουμε δυναμικά και υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε ποιοτική ψυχαγωγία, ξεναγήσεις σε μουσεία, βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας κ.ά., αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.
Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη σελίδα και στο Facebook του Δήμου Χρυσοχούς. 

Ώρες Λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου Χωριού
Σαββατοκύριακα και Αργίες: 10:00 – 21:00
Καθημερινές: 10:00 – 18:00 

  • Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς
  • Χριστουγεννιάτικο Χωριό
  • έναρξη
  • Άγιος Βασίλης
  • φωταγώγηση