Retail
Η νέα συλλογή Champion έφτασε σε όλα τα καταστήματα Famous Sports
Η νέα συλλογή Champion έφτασε σε όλα τα καταστήματα Famous Sports
Η λαχτάρα για περιπέτεια, ήταν αυτή που οδήγησε την Champion στην έμπνευση για τη δημιουργία της νέας της συλλογής AW2022.

Η νέα συλλογή, λοιπόν, φωτογραφήθηκε στο Rochester της Νέας Υόρκης όπου είναι το σπίτι των Champion, δεν έμεινε όμως εκεί.
Η ομάδα ταξίδεψε κατά την Ανατολική ακτή, διασχίζοντας τα πιο σπουδαία μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας ως φόντο της τη φυσική ομορφιά του πάρκου Blue Ridge, τα Appalachias όρη και το Great Smoky National πάρκο.  
Τα classic Champion sweat sets κράτησαν ζεστούς τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας.
Στο campaign που δημιουργήθηκε, ξεχωρίζουν ωστόσο και τα βασικά φούτερ του brand, τα οποία έχουν ανανεωθεί με πλεκτά ραβδωτά μανίκια, ενώ οι περίφημες γκρι φόρμες έχουν συνδυαστεί με graphics, δημιουργώντας υπέροχες αντιθέσεις.


Εκπληκτικά hoodies, καθημερινά joggers και puffer γιλέκα, αλλά και αξεσουάρ, όπως σκουφάκια και σακίδια που ταιριάζουν με όλα, δημιουργούν μια ακόμα συλλογή, που δεν μπορούμε παρά να αγαπήσουμε.
Η ξεχωριστή εικόνα της μάρκας Champion, η οποία χρονολογείται από το 1919, ορίζεται από την αμερικανική αθλητική κληρονομιά και τη φήμη που την ακολουθεί για ποιοτικά προϊόντα.
Αυτό αποτυπώνεται στο κλασικό φούτερ Reverse Weave, που εντάχθηκε το 1934, και βοήθησε στο να καθιερωθεί το brand Champion παγκοσμίως, ως μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη μάρκα φούτερ.


Βρείτε τη νέα συλλογή Champion σε όλα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο + 357 22 45 5500 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.famousports.com.

  • Famous Sports
  • νέα συλλογή
  • Champion
  • AW2022
  • Δελτίο Τύπου