Marketing Week
UCLan Cyprus: To Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του αναγνωρίστηκε ως Χρυσός Εκπαιδευτικός Εταίρος του ACCΑ
UCLan Cyprus: To Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του αναγνωρίστηκε ως Χρυσός Εκπαιδευτικός Εταίρος του ACCΑ
Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus βραβεύτηκε με το ACCA Gold Approved Learning Partner Status (Χρυσός Εκπαιδευτικός Εταίρος του ACCΑ).

Το ACCA Gold approved status αντανακλά την ψηλή ποιότητα διδασκαλίας, καθώς και την άριστη υποστήριξη σε ένα εξαιρετικά άνετο και ακαδημαϊκά άρτιο περιβάλλον. 

Οι ACCA Gold Approved Learning Partners, υπόκεινται σε ελέγχους από τους ACCA για τη διατήρηση και διασφάλιση των υψηλών προτύπων ποιότητας.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus προσφέρει μια σειρά μαθημάτων ACCA, ως εξής:
•    Strategic Business Leader
•    Strategic Business Reporting
•    Advanced Taxation and Advanced Audit and Assurance 

Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, με αφορμή την πρόσφατη αναγνώριση του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών ως Χρυσού Εκπαιδευτικού Εταίρου του ACCA (ACCA Gold Educational Partner), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Ημέρα Ενημέρωσης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.  

Η διοργάνωση ανέδειξε τη σημασία της αναγνώρισης, καθώς και των προνομίων και ευκαιριών που διατίθενται στους φοιτητές του πτυχίου BA (Hons) Accounting & Finance που επιθυμούν να προχωρήσουν με την επαγγελματική αναγνώριση του ACCA.

Το ACCA Professional Programme στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση από καταξιωμένους Εκπαιδευτές με εξαιρετικά επιτυχημένα ποσοστά επιτυχίας.

Η αποτελεσματική διδασκαλία αποτελεί προτεραιότητα με μικρό αριθμό μαθητών ανά τάξη, περισσότερες ώρες διδασκαλίας και αναθεώρησης ανά άτομο και περισσότερη εξάσκηση στις ερωτήσεις των εξετάσεων. 

Ως ίδρυμα το ACCA Accelerate, παρέχει επίσης ένα γρήγορο περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές έτσι ώστε να αποκτήσουν τις επιθυμητές δεξιότητες και να ενισχύσουν την καριέρα τους με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύνολο δεξιοτήτων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το Ινστιτούτο Επαγγελματικών σπουδών εργάζεται ενεργά για τη δημιουργία ενός δικτύου με πολυεθνικούς οργανισμούς και φορείς πιστοποίησης με μακράν παρουσία στην τοπική και διεθνή βιομηχανία.

Όλες οι συνεργασίες του Ινστιτούτου αποσκοπούν τόσο στη διασφάλιση της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στους φοιτητές όσο και στην πιστοποίηση των δεξιοτήτων τους από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς.

  • UCLan Cyprus
  • Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών
  • βράβευση
  • Χρυσός Εκπαιδευτικός Εταίρος
  • ACCΑ