Marketing Week
Η AMV λανσάρει διευρυμένο πρόγραμμα υποστήριξης προσωπικού
Για περιόδους σημαντικών αλλαγών ζωής, όπως τα διαζύγια
Η AMV λανσάρει διευρυμένο πρόγραμμα υποστήριξης προσωπικού

Η Abbott Mead Vickers BBDO ξεκίνησε το πρόγραμμα «Life Changes», μια σειρά υπηρεσιών και παροχών για την υποστήριξη των εργαζομένων της σε περιόδους κατά τις οποίες αντιμετωπίζουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται τέτοιο πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το προσωπικό θα έχει πρόσβαση σε παροχές, όπως οικονομική υποστήριξη για θεραπείες γονιμότητας, επίδομα για υπαλλήλους σε φυλομετάβαση, πληρωμένες συμβουλευτικές συνεδρίες για χωρισμούς και διαζύγια, πληρωμένη άδεια για υποδοχή και προσαρμογή νέων κατοικιδίων και 500 λίρες μηνιαίως για φροντίδα παιδιών, για ένα έτος.
Η AMV ελπίζει ότι το πρόγραμμα θα βοηθήσει να ενισχυθεί και να εμπλουτιστεί η εταιρική κουλτούρα και ότι θα τονώσει τις προσλήψεις και τη διατήρηση ταλέντων.
Το όλο πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 τομείς: ελευθερία, φροντίδα, μεταμόρφωση και ασφάλεια, με παροχές, όπως ειδικές άδειες για sabbatical ή προβλήματα υγείας, ψυχολογική υποστήριξη για εργαζομένους που φροντίζουν ηλικιωμένους ή άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, υποστήριξη κατά την εμμηνόπαυση, ακόμη και άτοκα δάνεια για νέους υπαλλήλους κατά τη μετακόμισή τους στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ: DailyFax Ελλάδος, Campaign

  • Abbott Mead Vickers BBDO
  • «Life Changes»
  • νέο πρόγραμμα
  • υποστήριξη
  • προσωπικό