Marketing Week
Τα γραφεία του Twitter έγιναν... ξενοδοχεία
Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο ερευνούν τις σχετικές αναφορές
Τα γραφεία του Twitter έγιναν... ξενοδοχεία
Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο ερευνούν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες οι χώροι γραφείων στο Twitter μετατρέπονται σε υπνοδωμάτια.

Φωτογραφίες, που δημοσίευσε το BBC, δείχνουν ότι τα γραφεία και οι αίθουσες συνεδριάσεων ανακαινίστηκαν για να γίνουν υπνοδωμάτια.
Τα κρεβάτια, βέβαια, θα μπορούσαν να θεωρηθούν... αναβάθμιση, αν θυμηθεί κανείς τους υπνόσακους στο πάτωμα σε φωτογραφίες που είχε κοινοποιήσει πρώην εργαζόμενος της εταιρείας.
Τον περασμένο μήνα, ο Elon Musk ανέφερε στα μέλη του προσωπικού του Twitter ότι θα πρέπει να δεσμευτούν να εργάζονται «πολλές ώρες σε υψηλή ένταση» για να παραμείνουν στην επιχείρηση.
Ένα email προειδοποιούσε τους υπαλλήλους ότι η εταιρεία θα μεταχειριστεί σκληροπυρηνικά μέσα για να επιτύχει, κι αυτό μεταφραζόταν σε πολλές ώρες σκληρής εργασίας.
Μόνο οι εξαιρετικές επιδόσεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές, ήταν, επίσης, ένα από τα μηνύματα που έλαβαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έπρεπε να επιλέξουν αν θα γίνουν μέρος του «νέου Twitter» ή αν θα απολυθούν, λαμβάνοντας αποζημίωση 3 μηνών.
Ο Γερουσιαστής της πολιτείας της Καλιφόρνια, Scott Wiener, δήλωσε σχετικά στο BBC ότι ο Musk θέλει οι εργαζόμενοι του να «κοιμούνται στο Twitter», προσθέτοντας: «Είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους. Δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν».

ΠΗΓΗ: DailyFax Ελλάδος, marketingweek.com

  • Twitter
  • γραφεία
  • ανακαίνιση
  • εργαζόμενοι
  • ώρες εργασίας
  • αρχές του Σαν Φρανσίσκο