Marketing Week
Ilona Garamvoglyi: Η διάσημη Makeup Artist που «κυνήγησε» το όνειρο της
Ilona Garamvoglyi: Η διάσημη Makeup Artist που «κυνήγησε» το όνειρο της

Την Ilona Garamvoglyi, Makeup Artist και ιδιοκτήτρια του Iνστιτούτου IlonaMakeup, φιλοξένησε ο Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Boussias Cyprus, Λεωνίδας Αλεξάνδρου, στο Podcast Series της Boussias Cyprus.

Ήταν ένα Podcast με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας και έμπνευσης, μέσα από ένα success story, όπως αυτό της Ilonas Garamvoglyi.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ζωή της στη Ουγγαρία, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί. Αποκάλυψε τα μυστικά της απόφασής της  να σπουδάσει νομική και να ασχοληθεί με το κομμάτι της εγκληματολογίας, την οποία, όμως, εγκατάλειψε για να ακολουθήσει την Αισθητική και το Makeup Art.

Σε σχέση με την μεγάλη απόφαση της, να φύγει από την Ουγγαρία και να έρθει στην Κύπρο, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες με την κάθοδο μου στο νησί, δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί δεν ήξερα καθόλου ελληνικά αλλά ούτε αγγλικά. Για 8 μήνες έβλεπα συνέχεια κυπριακές σειρές για να μάθω ελληνικά». 

Στην ερώτηση αν είναι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα είπε: «Παίρνω συνέχεια το ρίσκο, δεν με τρομάζει, και ρισκάρω πολύ εύκολα και στη προσωπική μου ζωή αλλά και στην επαγγελματική».

Η Ilona Garamvoglyi μιλάει για τα πρώτα της βήματα στο νησί και τον ανταγωνιστικό  χώρο του Makeup, την ίδρυση της δικής της Ακαδημίας, το κατάστημα Makeup, αλλά και τις υπόλοιπες ενέργειες που κατάφερε να υλοποιήσει, όπως το δικό της βιβλίο και τα online master class.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει τις δικές της εκτιμήσεις και ιδέες για το μέλλον στο χώρο του Makeup, αλλά και για την παραπληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το επάγγελμα, ενώ συμβουλεύει τους νέους και τις νέες που θέλουν να ακολουθήσουν με το επάγγελμα του Makeup Artist.

  • Boussias Cyprus
  • Podcast
  • Ilona Garamvoglyi
  • Makeup Artist
  • Iνστιτούτο IlonaMakeup