Business Tech
Νέα επιχειρηματική συνεργασία για ετεροχρονισμένες B2B πληρωμές
Νέα επιχειρηματική συνεργασία  για ετεροχρονισμένες B2B πληρωμές
Η Allianz Trade, η Two και η Santander Corporate & Investment Banking (CIB) συνεργάστηκαν για να παρέχουν την πρώτη παγκόσμια B2B λύση Buy Now Pay Later για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία στο είδος της. Οι εταιρείες έχουν συνδυάσει την 100χρονη εμπειρία της Allianz Trade στην ασφάλιση εμπορικών πιστώσεων, με την τεχνολογία αιχμής B2B BNPL της Two, σε συνδυασμό με τις  δυνατότητες και την τεχνογνωσία της Santander CIB σε εξατομικευμένες λύσεις κεφαλαίου κίνησης, με περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια ευρώ πωλήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι ένα καινοτόμο προϊόν για το παγκόσμιο διαδικτυακό B2B εμπόριο. Με την ενοποίηση ενός API που υποστηρίζεται από την Two, η Santander CIB χρηματοδοτεί τις πληρωμές στους πωλητές και τους όρους πίστωσης στους αγοραστές παγκοσμίως, ενώ η Allianz Trade προστατεύει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας έναντι του κινδύνου μη πληρωμής (π.χ. συμπεριλαμβανομένου του πιστωτικού κινδύνου). 
Οι πωλητές θα έχουν παγκόσμια υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων για να μειώσουν δραματικά την ανάγκη για πολύπλοκα μοντέλα λειτουργίας με πολλούς παρόχους σε τεχνολογία, εμπορική ασφάλιση και εμπορική πίστωση.

ΠΗΓΗ: NetFax Ελλάδος
 

  • παγκόσμια B2B λύση Buy Now Pay Later
  • συνεργασία
  • Allianz Trade
  • Two
  • Santander Corporate & Investment Banking