Economy
Ellinas Finance: 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εναλλακτική χρηματοδότηση
Ellinas Finance: 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εναλλακτική χρηματοδότηση
Σε ένα εντυπωσιακό Gala Dinner η Ellinas Finance γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της και ανακοίνωσε τη δημιουργία της Ellinas Insurance Brokerage, μπαίνοντας πλέον δυναμικά και στον τομέα της ασφάλισης.

Σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Gala Dinner που παρέθεσε η Ellinas Finance, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, στο Royal Hall. 
Παρουσία  προσωπικού, συνεργατών και εκλεκτών πελατών, η Ellinas Finance γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας της στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κάνοντας μία ανασκόπηση στα σημεία-σταθμούς της Εταιρείας και παρουσιάζοντας παράλληλα τους καινοτόμους σχεδιασμούς της για το μέλλον. 
Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ellinas Finance, Νέαρχος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και στα επιτεύγματα των προηγούμενων ετών, εστιάζοντας στη σημασία όλων αυτών των ανθρώπων που συνεργάστηκαν με πάθος και όρεξη για να απολαμβάνει σήμερα η Εταιρεία ηγετική θέση στη κυπριακή αγορά.


Απόδειξη το γεγονός ότι από το 2017 η ELF διπλασίασε τον αριθμό των πελατών της, αυξάνοντας το ποσό των χρηματοδοτήσεων που έδωσε, με την Εταιρεία να διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, με την τελευταία 5ετία οι χρηματοδοτήσεις που παρέχει να αγγίζουν πέραν των 5 εκ. ευρώ ετησίως. Μια ανοδική πορεία που επηρέασε και πολλά από τα προϊόντα που προσφέρει η Ellinas Finance, με κορωνίδα τις υπηρεσίες Factoring, οι οποίες ξεκίνησαν το 2018, με ένα κύκλο προεξόφλησης τιμολογίων μισού εκατομμυρίου ευρώ, ανεβαίνοντας -4 χρόνια μετά- στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Στην ίδια πορεία και η ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία μικροδανεισμού GoGet, που παρουσιάστηκε μόλις το 2021 και αποτελεί την πρώτη κυπριακή πλατφόρμα που προσφέρει το μοντέλο “Buy Now Pay Later" στους καταναλωτές λιανικού εμπορίου. 

Ο κος Πετρίδης στο πλαίσιο της εορταστικής βραδιάς ανακοίνωσε την δημιουργία της Ellinas Insurance Brokerage. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό εγχείρημα της ELF, με το οποίο η Εταιρεία εισάγεται δυναμικά και στον τομέα της ιδιωτικής και επιχειρηματικής ασφάλισης. Η εταιρεία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε υφιστάμενος και νέους πελάτες, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη έναντι του δανείου τους, αλλά και των προσωπικών ή εταιρικών αναγκών τους, στους  κλάδους γενικών ασφαλειών και ασφαλειών ζωής. Επιπρόσθετα η Brokerage θα προσφέρει και εξιδεικευμένες εταιρικές ασφάλειες, συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλειας πίστωσης. 


«Η Ellinas Finance εφαρμόζοντας διαχρονικά αξιόπιστες και ευέλικτες διαδικασίες, απολαμβάνει σήμερα ηγετική θέση στη κυπριακή αγορά, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών της, και φυσικά στην ενέργεια, τη δημιουργικότητα και τη δέσμευση των ανθρώπων της, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά», σημείωσε ο κος Πετρίδης. 


Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία του Επικεφαλής Πωλήσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Moneygram International, κύριου Marius Dobrescu, στρατηγικού συνεργάτη της ELF, ο οποίος εκθείασε την αγαστή και προσοδοφόρα συνεργασία του διεθνούς brand με την Ellinas Finance όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους της Moneygram International ο κος Dobrescu παρέδωσε στον κύριο Νέαρχο Πετρίδη τιμητική πλακέτα ως επιβράβευση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Ellinas Finance ως Super Agent της MoneyGram στην Κύπρο. 


Αποκορύφωμα της βραδιάς η τιμητική βράβευση για τη συνολική προσφορά του, στον ιδρυτή και Εκτελεστικό Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Αιμίλιο Έλληνα, από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κύριο Δημήτρη Πετρίδη. 


Η μοναδική αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  

  • Ellinas Finance
  • Gala Dinner
  • 30 χρόνια
  • εναλλακτική χρηματοδότηση
  • Ellinas Insurance Brokerage
  • τομέας ασφάλισης
  • Δελτίο Τύπου