Retail
Η Coca-Cola διορίζει νέο Vice-President of Marketing για την Ευρώπη
Ο Javier Meza στη θέση του Walter Susini
Η Coca-Cola διορίζει νέο Vice-President of Marketing για την Ευρώπη
Τον ρόλο του Vice-President of Marketing για την Ευρώπη στην The Coca-Cola Company αναλαμβάνει ο Javier Meza, παίρνοντας τη θέση του Walter Susini.

Ο επί του παρόντος Vice-President of Marketing στη Λατινική Αμερική, θα ενταχθεί στην ομάδα της Ευρώπης τον Φεβρουάριο.
Ο Susini, ο οποίος κατείχε τη θέση από τον Ιανουάριο του 2021, θα αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη Ιουνίου, εξασφαλίζοντας μια «ομαλή μετάβαση».
Εντάχθηκε στην εταιρεία το 2017 και κατά τη διάρκεια της θητείας του, ανανέωσε τη συναισθηματική προσέγγιση του brand στο marketing.
Ο Meza εντάχθηκε στην The Coca-Cola Company το 1998 και έχει εργαστεί σε διάφορες περιοχές, ενώ ηγήθηκε της κυκλοφορίας του πρώτου ενεργειακού ποτού της Coca-Cola.
Εκπρόσωπος της Coca-Cola επιβεβαίωσε τον διορισμό του Meza, προσθέτοντας: «Έχοντας ενταχθεί στην Coca-Cola το 1998, ο Javier έχει μια μακρά και πλούσια κληρονομιά με τις μάρκες και τις επιχειρήσεις μας».
Για τον Susini, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Coca-Cola, ο Walter έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση engaging και αξέχαστων καμπανιών τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, σε όλο το χαρτοφυλάκιο του brand μας». 
Η Coca-Cola δεν διευκρίνισε εάν ο Susini θα έχει νέο ρόλο.

ΠΗΓΗ: DailyFax Ελλάδος, Campaign 

  • The Coca-Cola Company
  • νέος Vice-President of Marketing για την Ευρώπη
  • Javier Meza