Marketing Week
Ανανέωση εικόνας και διαδικτυακής παρουσίας “Hope For Children” CRC Policy Center
Ανανέωση εικόνας και διαδικτυακής παρουσίας “Hope For Children” CRC Policy Center

Με αναβαθμισμένη διαδικτυακή παρουσία και ανανεωμένη ταυτότητα εισέρχεται στο 2023 ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center (HFC), σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της στρατηγικής αποτύπωσης του σκοπού του και τοποθέτησης των θέσεων και προγραμμάτων του.

Η νέα εικόνα του Οργανισμού, που το 2023 συμπληρώνει 15 χρόνια δράσης βρισκόμενος δίπλα σε χιλιάδες παιδιά υλοποιώντας πολυεπίπεδα προγράμματα που αφορούν στην προάσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων τους, αποτελεί μια ενίσχυση στη μακροπρόθεσμη αξία του HFC και συμβάλλει στην ανάδειξη του έργου του.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα, «ντυμένη» στα χρώματα του HFC περιλαμβάνει εμπλουτισμένο περιεχόμενο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, μοντέρνο σχεδιασμό, βελτιστοποιημένες λειτουργίες, σχεδιαστική προσέγγιση και συνολική εμπειρία φιλική προς τον χρήστη, ανεξαρτήτως ψηφιακής πλατφόρμας και συσκευής. Η νέα ιστοσελίδα του οργανισμού, δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα την ιστορία, τις αξίες και τη φιλοσοφία του HFC καθώς επίσης και αναλυτική ενημέρωση για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί. Παράλληλα, στη νέα ιστοσελίδα μέσω του chat, παιδιά ή/και ενήλικες μπορούν επώνυμα ή ανώνυμα, να ζητήσουν βοήθεια ή καθοδήγηση για ότι τους απασχολεί. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν εύκολα στο E-shop του οργανισμού, να κάνουν Δωρεές για στήριξη του έργου του, να εγγραφούν ως Εθελοντές, Εταιρικοί Συνεργάτες, αλλά και να συμπεριληφθούν στο newsletter.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας έγινε από την IDEASEVEN στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, ενώ την επίβλεψη του έργου και της παρουσίασης της ανανεωμένης ταυτότητας ανέλαβε η Purpose Communications

Μέσα από ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, το «Hope For Children» CRC Policy Center επιχειρεί να ενισχύσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και αφενός να διευκολύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό και τον σκοπό του που θέτει ως προτεραιότητα την ευημερία των παιδιών, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντιά τους, καθώς και την ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη. Άξονας των δράσεων του Οργανισμού, από την ίδρυση του, τα πρότυπα και οι Αρχές της Διεθνούς Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.  

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του HFC, Άντρια Νεοκλέους, δήλωσε σχετικά: “Επιλέξαμε να δώσουμε μια ουσιαστική ανανέωση τόσο στην ταυτότητα του οργανισμού, όσο και στη διαδικτυακή μας παρουσία, παρουσιάζοντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα το έργο που παράγεται από την εξειδικευμένη ομάδα του HFC, αλλά και να βοηθήσουμε τόσο το ευρύτερο κοινό, όσο και ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς να κατανοήσουν την πολυεπίδεδη δραστηριότητά μας, έτσι ώστε με τον δικό τους τρόπο να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Ιδιαίτερη έμφαση κατά τον σχεδιασμό δόθηκε στην εύκολη πλοήγησης της ιστοσελίδας από τα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία IDEASEVEN, που πρόσφερε δωρεάν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας μας ιστοσελίδας, αλλά και τη Purpose Communications για την καθοδήγηση όλων των συμβαλλόμενων μερών, για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα».
 

  • “Hope For Children” CRC Policy Center
  • αναβαθμισμένη διαδικτυακή παρουσία
  • ανανεωμένη ταυτότητα
  • Δελτίο Τύπου