Build
4 συνολικά βραβεία με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση για το YOO Limassol στα International Property Awards 2022-2023
4 συνολικά βραβεία με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση για το YOO Limassol στα International Property Awards 2022-2023
Μετά την μεγάλη «κατάκτηση» των European Property Awards με πέντε βραβεία “5-Star” σε πέντε υποψηφιότητες τον περασμένο Οκτώβριο, το έργο YOO Limassol Inspired by Starck έχει «μαγέψει» και τα International Property Awards με 4 νέα βραβεία.

Τα 2 από τα βραβεία αυτά απονεμήθηκαν για το καλύτερο έργο στην Ευρώπη στις κατηγορίες “International Leisure Development” και “International Residential Development”. Η μεγάλη βράβευση και πρωτόγνωρη επιτυχία για τα Κυπριακά δεδομένα ήρθε με ακόμη 2 βραβεία, τα οποία κατατάσσουν το έργο εκτός από την Κύπρο και την Ευρώπη, στην κορυφή διεθνώς με τα Best of the World στις ιδιες κατηγορίες. H τελετή ανακοίνωσης των νικητών (International Winner’s IPAX Global Event) αλλά και η τελετή βράβευσης έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου 2023, στο Λονδίνο, στο Ξενοδοχείο Savoy. 
Η Λύρα Αμβροσίδου, CEO της Property Gallery, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία που της δόθηκε να εκπροσωπήσει την Κύπρο, μέσω του έργου YOO Limassol Inspired by Starck σε διεθνές επίπεδο. “Είμαστε πολύ περήφανοι που τιμηθήκαμε με ακόμη 4 διεθνή βραβεία για το έργο YOO Limassol», εξήγησε η κα Αμβροσίδου. «Με αυτήν τη διεθνή τιμητική διάκριση έχουμε τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του real estate και το συγκεκριμένο έργο με τα 9 συνολικά βραβεία στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς, συναγωνιζόμενο ισάξια έργα διεθνούς φήμης».
Το YOO LIMASSOL inspired by Starck είναι ένα πολυτελές έργο που αναπτύσσει μια «πόλη μέσα στην πόλη», προβάλλοντας μια σειρά πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών με απόλυτη κυριότητα, καθώς και μια πληθώρα ανέσεων που εξασφαλίζουν ένα αναβαθμισμένο τρόπο ζωής για τους ένοικους. Αποτελεί το πρώτο του είδους του επώνυμο οικιστικό έργο στο νησί, του πασίγνωστου και διακεκριμένου Γάλλου σχεδιαστή Philippe Starck.
Ο θεσμός των βραβείων International Property Awards ξεκίνησε το 1993. Η κριτική επιτροπή των βραβείων απαρτίζεται από ένα ανεξάρτητο σώμα με 100 εμπειρογνώμονες της διεθνούς αγοράς, που ακολουθούν μια σειρά κριτηρίων που επικεντρώνονται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, στην υπηρεσία, στην πρωτοτυπία, στη δέσμευση στη βιωσιμότητα και στο περιβάλλον. 
Η Property Gallery Developers & Constructors Ltd μαζί με την Sarels EPCM έχουν αναλάβει να κατασκευάσουν το YOO Limassol Inspired by Starck. Η εταιρεία Property Gallery απαριθμεί περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων, με την ομάδα της να έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα, με συνολικά 46 διεθνή βραβεία στον σχεδιασμό, στην ποιότητα και στην καινοτομία. Αυτή η παγκόσμια διάκριση θέτει την εταιρεία ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης. Η Property Gallery έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται. 

  • Property Gallery
  • YOO Limassol Inspired by Starck
  • 4 βραβεία
  • International Property Awards
  • Δελτίο Τύπου