Hospitality & Tourism
TUS Airways: Διόρισε την BBT AIR - Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα
TUS Airways: Διόρισε την BBT AIR - Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα
Η TUS Airways, η κορυφαία και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, διόρισε την BBT Air ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της.

Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει την TUS Airways στην ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς μεμονωμένους πελάτες όσο και προς τα τουριστικά γραφεία.    
Η TUS Airways προσφέρει αυτή τη στιγμή τη μοναδική σύνδεση μεταξύ Ηρακλείου και Λάρνακας, με πτήσεις κάθε Παρασκευή και Δευτέρα.
Από τον Μάρτιο του 2023, η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει 3η συχνότητα, κάθε Κυριακή για να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της.
Από την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία θα ξαναρχίσει τα δρομολόγια προς την πόλη της Πρέβεζας με πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο.
Λίγες μέρες αργότερα, η TUS Airways θα ξεκινήσει τις μοναδικές απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Κρήτη, τα Χανιά (κάθε Κυριακή).
Θα ακολουθήσουν οι πτήσεις προς Κεφαλονιά (κάθε Τρίτη) και Κέρκυρα (κάθε Σάββατο).
Με 5 προορισμούς, η TUS Airways προσφέρει στους ταξιδιώτες, τις περισσότερες επιλογές για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.
Εκτός από τις συνδέσεις από Λάρνακα, από τον Δεκέμβριο του 2022 η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε δρομολόγια από Αθήνα προς Τελ Αβίβ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις - ένα δρομολόγιο που θα συνεχιστεί και φέτος το καλοκαίρι.
Η TUS Airways θα επεκτείνει επίσης τις δραστηριότητές της από την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι με νέες πτήσεις από Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο και Πρέβεζα.
Ο CEO της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την TUS Airways. Είμαστε χαρούμενοι που επιλέξαμε την BBT Air ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων. Η εμπειρία και η γνώση τους στην τοπική αγορά μας δίνει τη σιγουριά ότι μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας στην Ελλάδα και ότι θα εκπροσωπήσουν την TUS Airways με τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών».
Ο Εμπορικός Διευθυντής της BBT Air, Κωνσταντίνος Μελάς, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία GSA και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία μας θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στη δυναμική εισαγωγή της TUS Air στην ελληνική αγορά. Με ένα συνεχώς διευρυμένο δίκτυο, νέα αεροσκάφη, άριστη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και φρέσκια νοοτροπία, η TUS Airways είναι εδώ για να αλλάξει τα πρότυπα μεταφοράς μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και της Ευρώπης».
Για το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων μας και για να κάνετε κράτηση εύκολα και άνετα, επισκεφτείτε το tusairways.com ή επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της BBT Air Aviation Services, στο +30 210 9793500.
 

  • TUS Airways
  • BBT Air
  • Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA)
  • Ελλάδα
  • Δελτίο Τύπου