Hospitality & Tourism
Η TUS Airways σας ταξιδεύει στη Σλοβακία
Η TUS Airways σας ταξιδεύει στη Σλοβακία
Η TUS Airways, η κορυφαία και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και, όχι σε μία αλλά σε δύο πόλεις της Σλοβακίας  με δρομολογημένες πτήσεις προς Μπρατισλάβα και Κόσιτσε.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν προς τις δύο πόλεις στις 7 Ιουνίου 2023, με 5 πτήσεις τη βδομάδα προς τη Μπρατισλάβα και 2 πτήσεις την βδομάδα προς το Κόσιτσε με τιμές που ξεκινούν από €189 για μονή διαδρομή.

Η Σλοβακία είναι ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης με εκπληκτικά φυσικά τοπία, χώρους της UNESCO, μεσαιωνικά κάστρα και λαϊκή αρχιτεκτονική και με ιαματικά λουτρά υγείας και ευεξίας. Ως πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας, η Μπρατισλάβα, γνωστή και ως η Πεντάμορφη στον Δούναβη, είναι μια γοητευτική πόλη γεμάτη ιστορία και χαρακτήρα. Είτε κάνετε μια βόλτα στην προκυμαία του ποταμού Δούναβη, είτε εξερευνάτε την παλιά πόλη είτε δοκιμάζετε τοπικές σπεσιαλιτέ σε εστιατόρια με θέα στον ποταμό, δεν θα έχετε ποτέ μια βαρετή στιγμή! Όσο για όσους ασχολούνται με την καλλιτεχνική σκηνή ή τους λάτρεις της ιστορίας - το Κόσιτσε είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε. Μια πόλη με μουσεία, γοτθική αρχιτεκτονική και πολλές γκαλερί τέχνης. Η τέχνη είναι παντού… ακόμα και σε δημόσιους χώρους!

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη πτήσεων προς τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα και Κόσιτσε. Στηρίζοντας τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού στην Κύπρο για ανάπτυξη και διαφοροποίηση σε νέες μη παραδοσιακές αγορές, είμαστε υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε εφτά εβδομαδιαίες πτήσεις που συνδέουν την Κύπρο και τη Σλοβακία. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες όταν ταξιδεύουν από και προς το όμορφο νησί μας». 

Εκτός από την Μπρατισλάβα και το Κόσιτσε, η TUS Airways θα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι , Ηράκλειο, Χανιά, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Τελ Αβίβ και προσεχώς θα κάνουμε περαιτέρω ανακοινώσεις νέων δρομολογίων ενισχύοντας την αεροπορική συνδεσιμότητα προς/από την Κύπρο.

Για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εύκολα και απλά στο tusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).

Για το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το tusairways.com.
 

  • TUS Airways
  • απευθείας πτήσεις
  • Σλοβακία
  • Δελτίο Τύπου