Build
Thetidos Residences: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Photos Photiades Homes στην Λευκωσία
Thetidos Residences: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Photos Photiades Homes στην Λευκωσία
Ένα νέο και μοντέρνο οικιστικό έργο, το Thetidos Residences, ετοιμάζει η Photos Photiades Homes σε μια ήσυχη προνομιακή περιοχή της Ακρόπολης, πίσω από την Λεωφόρο Αθαλάσσας.

Το νέο έργο της εταιρείας έχει σχεδιαστεί από το καταξιωμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Φεραίος & Συνεργάτες και ξεχωρίζει για την σύγχρονη αισθητική και τον απαράμιλλο σχεδιασμό ο οποίος εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα στους χώρους του.
Το πενταόροφο κτίριο αποτελείται από 14 διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων με μεγάλες βεράντες και άνετους χώρους. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση του και συγκεκριμένα το έργο θα είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α’ με ηλιακά συστήματα για τη θέρμανση νερού, υποδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας (heat pump) για το κάθε διαμέρισμα, κρυφού τύπου κλιματιστικά στους χώρους του καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας και κλιματιστικά τοίχου στα υπνοδωμάτια, κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικής και ηχομονωτικής απόδοσης.

Το νέο έργο πρωτοπορεί καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να υπάρχει πρόνοια για εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων  σε κάθε χώρο στάθμευσης.


Το Thetidos Residences αποτελεί την ιδανική λύση για μια ποιοτική κατοικία με πολλά πλεονεκτήματα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Λευκωσίας.

H Photos Photiades Home δεσμεύεται και σε αυτό το έργο να παραδώσει ένα έργο που θα προσδίδει στους κατοίκους του Value for Life.
Μάθετε περισσότερα με μια επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα www.photiadeshomes.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 22452000.
 

  • Thetidos Residences
  • οικιστικό έργο
  • Photos Photiades Homes
  • Λευκωσία
  • Δελτίο Τύπου