Marketing Week
Η εκπαίδευση βρήκε το δικό της… σπίτι
Η εκπαίδευση βρήκε το δικό της… σπίτι

Εάν είστε Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑνΑΔ και ψάχνετε ένα πιο cozy χώρο για τα σεμινάριά σας, το Hogar, το αγαπημένο στέκι στην καρδιά της Λευκωσίας έρχεται να σας δώσει την λύση.

Το Hogar, που στα Ισπανικά σημαίνει σπίτι, βρίσκεται σ’ ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Σταυρού 79, με εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης. 

Με ιδιαίτερη σκανδιναβική διακόσμηση και το ζεστό του περιβάλλον, το Hogar θα γίνει το δεύτερό σας σπίτι.

Εκτός από τις all day υπηρεσίες  που διαθέτει – πρωινό, χαλαρό καφέ, μεσημεριανό, δείπνο και ποτό - στον πρώτο όροφο μπορούν να φιλοξενηθούν σεμινάρια της ΑνΑΔ στις άνετες και πιστοποιημένες αίθουσες Privé Lounge και Conference Hall.

Στο Conference Room, χωρητικότητας 25 ατόμων, μπορείτε να αξιοποιήσετε το μεγάλο meeting table και την υψηλής ανάλυσης οθόνη για να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε σεμινάριο ή σύσκεψη χρειάζεται χρήση πολυμέσων σ’ ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής. 

Το Privé Lounge, ένας χώρος χωρητικότητας 12 ατόμων με όλες τις ανέσεις, σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε το ζεστό στιλάτο περιβάλλον του και την οθόνη που διαθέτει, ενώ βρίσκεστε σ΄ ένα πιο χαλαρό mood στους αναπαυτικούς καναπέδες του.

Πλαισιώστε το σεμινάρια σας με μοναδικές γεύσεις από το all day μενού, με δυνατότητα προσαρμογής, για μια πιο παραγωγική εκπαίδευση.

Οι κρατήσεις των αιθουσών γίνονται τηλεφωνικώς στο 22 312207 αλλά και στο 22 312208, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.hogarcoffee.com/room-booking.

Infos
Διεύθυνση: ? Σταυρού 79, Στρόβολος
Delivery και Κρατήσεις: +357 22 31 2207/08
Facebook: Hogar Coffee
Instagram: @hogarcoffee
 

  • Hogar
  • σεμινάρια
  • πιστοποιημένες αίθουσες
  • Privé Lounge
  • Conference Hall
  • ADVERTORIAL