Marketing Week
To παράδειγμα της GR8 Tech για την ευεξία του προσωπικού της
To παράδειγμα της GR8 Tech για την ευεξία του προσωπικού της
Το ανθρώπινο κεφάλαιο αφορά τη γνώση, την εκπαίδευση, τις δεξιότητες και την ειδίκευση των εργαζόμενων μιας επιχείρησης.

Η GR8 Tech, το γνωρίζει πολύ καλά και είναι δίπλα στους ανθρώπους της στοχεύοντας όχι μόνο στην επαγγελματική τους εξέλιξη, αλλά και στην προσωπική τους ανάπτυξη, γνωρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο υπάρχει θετικός αντίκτυπος στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής του Ανθρώπινου Δυναμικού και θετικό αντίκτυπο και στην ίδια την εταιρεία.

Αναλυτικότερα, φέτος, ξεκινώντας η εταιρεία ήδη το ταξίδι της με το transformation της από Parimatch Tech σε GR8 Tech, επικεντρώνεται ακόμη πιο πολύ σε δράσεις που βελτιώνουν την ευεξία του προσωπικού της. H εταιρεία δίνει παράδειγμα βέλτιστων πρακτικών ενίσχυσης της ευεξίας στο χώρο εργασίας με τα πιο κάτω προγράμματα:

Προσφέρει πρόγραμμα διάρκειας 4 μηνών με επίκεντρο την Επικοινωνία, τη Διαχείριση Θυμού και Άγχους, την Ενσυνειδητότητα-mindfulness και τη Διαχείριση συναισθημάτων, με πιστοποιημένη εκπαιδέυτρια Simplicity Coach & Mindfulness Expert. Αυτές οι συνεδρίες για το προσωπικό της εταιρείας  πραγματοποιούνται κάθε 2 εβδομάδες και περιλαμβάνουν 2ωρα εργαστήρια και συνεδρίες ενσυνειδητότητας διάρκειας 30 λεπτών.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μεταξύ των προγραμμάτων που πραγματοποιεί, έχει διοργανώσει ένα συνέδριο με τίτλο «Ενημέρωση Ψυχικής Υγείας» για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέλη του προσωπικού της να βελτιώσουν την ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας.

Επίσης, μέλη της ομάδας του Ανθρώπινου Δυναμικού, εκπαιδεύονται σε Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών Ψυχικής Υγείας ώστε να ενδυναμωθούν, να παρακινηθούν και να φέρουν εις πέρας τον ρόλο τους, υποστηρίζοντας ακόμη περισσότερο το προσωπικό της εταιρείας στο ταξίδι τους προς στην ευεξία.

Εκτός όλων των παραπάνω, η GR8 Tech συνεχίζει να προσφέρει στο προσωπικό της όλα τα άλλα προνόμια με στόχο την ευεξία, όπως το δωρεάν καθημερινό γεύμα, δωρεάν συνεδρίες μασάζ στο γραφείο κάθε μήνα, τη δυνατότητα υβριδικής μορφής τηλεργασίας από οπουδήποτε στον κόσμο, προϋπολογισμό εκπαίδευσης για το κάθε άτομο, Πρόγραμμα Παροχών, λεγόμενο ως Benefits Cafeteria, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα προνόμια που τους αρμόζουν από μια λίστα με περισσότερες από 15 παροχές για αποζημίωση (όπως γυμναστήριο, σπα, έξοδα συντήρησης αυτοκινήτων), ιατρική ασφάλιση υψηλής ποιότητας από την πρώτη μέρα και τακτικά μπόνους, αναθεωρήσεις μισθών, ακόμη και οικονομική βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για να δείτε τις ευκαιρίες εργασίας στην εταιρεία, επιλέξτε την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει στον σύνδεσμο.
 

  • GR8 Tech
  • παράδειγμα
  • προσωπικό
  • ευεξία
  • Δελτίο Τύπου