Retail
Η Lidl Κύπρου προχωρά σε αυξήσεις και παροχές ύψους 900.000€ για τους 700 εργαζομένους της
Αποδεικνύει έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την αφοσίωση και τις συνεχείς επενδύσεις στους ανθρώπους της
Η Lidl Κύπρου προχωρά σε αυξήσεις και παροχές ύψους 900.000€ για τους 700 εργαζομένους της
Η διοίκηση της Lidl Κύπρου προχωρά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 900.000€ για το σύνολο των εργαζομένων της, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας 210.000€ ευρώ που ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο και έχει ήδη υλοποιηθεί, όσο και στο ήδη υπάρχον ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών της εταιρείας.
«Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ιδιαίτερη χρονιά. Για ακόμη μια φορά, καλούμαστε να εργαστούμε όλες και όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Lidl Κύπρου, με εμπιστοσύνη, αισιοδοξία, φιλοδοξία, δικαιοσύνη και ομαδικότητα, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Κύπρου.
Στη Lidl Κύπρου οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Και η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την αφοσίωση και τις συνεχείς επενδύσεις με επίκεντρο τους ανθρώπους της. Παραμένουμε Κορυφαίος Εργοδότης για 6η συνεχή χρονιά, η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο, ανεξαρτήτως κλάδου, που λαμβάνει την πιστοποίηση Top Employer για το 2023, από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employers Institute.

  • Lidl Κύπρου
  • αυξήσεις
  • παροχές
  • εργαζόμενοι
  • Δελτίο Τύπου