Retail
Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Πιστοποίηση ως Great Place to Work® για δεύτερη συνεχή χρονιά
Σημαντική διεθνής διάκριση ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου
Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Πιστοποίηση ως Great Place to Work® για δεύτερη συνεχή χρονιά
Μια νέα σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε ο Όμιλος Χ.Α.Παπαέλληνας όπου, έπειτα από ερευνητική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού του, πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work® για 2η συνεχή χρονιά.

Η πιστοποίηση αυτή αντανακλά τη διαχρονική δέσμευση του Ομίλου προς τους ανθρώπους του, για την καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους και δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης. Πάντα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η εξέλιξη των ατομικών ικανοτήτων συνδέεται με τους συλλογικούς στόχους και την κοινή προσπάθεια.
Το Great Place to Work, είναι ένας διεθνής οργανισμός έρευνας και αξιολόγησης του εταιρικού εργασιακού περιβάλλοντος. Προσφέρει πιστοποίηση και διάκριση στις επιχειρήσεις εκείνες που ξεχωρίζουν από την εργασιακή κουλτούρα υψηλής εμπιστοσύνης και απόδοσης που έχουν δημιουργήσει για τους εργαζομένους τους.

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού του μέσω του ερωτηματολογίου έρευνας Trust Index.
Η έρευνα επικεντρώθηκε σε πέντε σημαντικές παραμέτρους που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει κάθε εργαζόμενος στον εργασιακό χώρο:
•    αξιοπιστία της διοίκησης
•    σεβασμός προς τους εργαζόμενους
•    αίσθημα δικαιοσύνης στο περιβάλλον εργασίας
•    υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι, και
•    συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο

Με διαχρονική αποστολή του Ομίλου «Να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα», η αναγνώριση Great Place to Work® συνάδει με τη στρατηγική βιωσιμότητας που έχει θέσει ο Όμιλος. Επιβεβαιώνοντας πως ο εταιρικός μετασχηματισμός και η επιχειρηματική ανάπτυξη είναι επακόλουθα της σταθερής επένδυσης στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως ανέφερε η Μέλανι Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Βιωσιμότητας, «είναι η δεύτερη φορά που πιστοποιηθήκαμε ως Great Place to Work® και είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε την θετική ανταπόκριση των συναδέλφων μας. Η βελτίωση δε των αποτελεσμάτων στην έρευνα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί αποδεικνύει ότι επενδύουμε στον κόσμο μας και στο εργασιακό μας περιβάλλον και αυτό αναγνωρίζεται. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα να παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός. Και μαζί με τους συναδέλφους μου, νιώθω περηφάνεια που ανήκω στον Όμιλο Χ.Α.Παπαέλληνας».
 

  • Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
  • πιστοποίηση
  • Great Place to Work
  • ανθρώπινο δυναμικό
  • Δελτίο Τύπου