Marketing Week
Συνεργασία SUPERHOME CENTER και Ogilvy Cyprus
Συνεργασία SUPERHOME CENTER και Ogilvy Cyprus
Η Ogilvy Cyprus, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία SUPERHOME CENTER, τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Κύπρο.

Η Ogilvy με γνώμονα πάντα το όραμά της, την παροχή ενός ευρέως φάσματος διαφημιστικών υπηρεσιών που καλύπτουν το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών των πελατών της και αφορούν τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση επικοινωνιακών προγραμμάτων, φιλοδοξεί να συνεισφέρει ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του SUPERHOME CENTER, προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική του θέση στην αγορά.
Η πολύχρονη πείρα, η γνώση στρατηγικής και επικοινωνίας, αλλά και η εξειδίκευση της Ogilvy στον τομέα του Digital Marketing, θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο προώθησης του SUPERHOME CENTER στον διαδικτυακό κόσμο, με στόχο να συμβάλει στη μέγιστη προβολή του.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Managing Director της Ogilvy, Κυριακή Λουκά, «για εμάς στην Ogilvy, κάθε νέα συνεργασία αποτελεί μια νέα ευκαιρία αλλά και πρόκληση για να δείξουμε δυναμικά το ταλέντο, την εξειδίκευση και την γνώση που έχει η εταιρεία μας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε γερές βάσεις συνεργασίας με το SUPERHOME CENTER, δίνοντας έμφαση στις αξίες, το όραμα και τους στόχους του».
 

  • Ogilvy Cyprus
  • SuperHome Center
  • συνεργασία
  • Δελτίο Τύπου