Business Tech
Όμιλος D.Zavos: Επέλεξε την NetU Consultants για να υλοποιήσει το Oracle NetSuite cloud ERP
Όμιλος D.Zavos: Επέλεξε την NetU Consultants για να υλοποιήσει το Oracle NetSuite cloud ERP
Ο Όμιλος D. Zavos (“Zavos”), σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι επέλεξε την NetU για να υλοποιήσει το Oracle NetSuite cloud ERP.

Το Oracle Netsuite Cloud ERP θα χρησιμεύσει ως το βασικό σύστημα της Zavos για την αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της για όλες τις θυγατρικές. Το Oracle Netsuite Cloud ERP θα χειριστεί όλες τις λειτουργίες του Ομίλου σε σχέση με τη διαχείριση χρηματοοικονομικών, αγορές, πωλήσεις, ανάλυση αναφορών διαχείρισης ακινήτων και τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαχείρισης ακινήτων, Αλέξη Πετρίδη, «χάρη στο Oracle NetSuite και τη NetU, θα μπορέσουμε να διοχετεύσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες στα κατάλληλα τμήματα του οργανισμού μας, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγικότητα και λειτουργική αποτελεσματικότητα. Με το Oracle NetSuite Cloud ERP, θα έχουμε τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή και θα έχουμε πάντα μια ενημερωμένη εικόνα ολόκληρης της εταιρίας. Έχουμε το όραμα να γίνουμε μια ψηφιακή εταιρεία και η NetU και η Oracle στέκονται σταθερά δίπλα μας για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε».

Η έμπειρη συμβουλευτική ομάδα του NetU θα εφαρμόσει τις βέλτιστες πρακτικές μέσω της κορυφαίας και καταλληλότερης πλατφόρμας cloud στον κόσμο. Ο στόχος του έργου είναι να φέρει τον Όμιλο D. Zavos στο απαραίτητο επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού, επιτρέποντας σε μια ενοποιημένη ψηφιακή πλατφόρμα να εκτελεί όλες τις βασικές και κρίσιμες λειτουργίες του οργανισμού. Το Oracle NetSuite ERP θα προσφέρει στον Όμιλο την ευκαιρία να επωφεληθεί από μια πληθώρα λειτουργιών, ροών εργασιών και ενσωματωμένων KPI, πίνακες εργαλείων και αναλυτικά στοιχεία για αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία. Σημαντικοί στόχοι του έργου είναι αφενός η προώθηση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των τμημάτων και η κατάργηση των λειτουργικών εμποδίων και αφετέρου η επίτευξη αυξημένης απόδοσης και εξοικονόμησης κόστους.

  • Όμιλος D. Zavos
  • NetU Consultants
  • Oracle Netsuite Cloud ERP
  • Δελτίο Τύπου