Health & Pharma
Στην κορυφή κατατάσσουν οι πολίτες το American Medical Center
Στην κορυφή κατατάσσουν οι πολίτες το American Medical Center
Ως το πιο αξιόπιστο Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο αναδεικνύεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το American Medical Center / American Heart Institute, κατακτώντας την κορυφή, ανάμεσα στις επιλογές των πολιτών.

Με βάση τα αποτελέσματα Παγκύπριας έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων RAI Consultants, που έγινε για λογαριασμό της StockWatch και αφορούσε έξι Κέντρα Υγείας της Κύπρου, το American Medical Center, κατατάσσεται στην πρώτη θέση, καταγράφοντας τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας. Μάλιστα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά το American Medical Center σημειώνει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση, όσον αφορά το δείκτη αξιοπιστίας ανάμεσα στους πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια καταγράφουν σημαντική άνοδο σε όλους τους δείκτες του ερωτηματολογίου σε αντίθεση με τα νοσηλευτήρια του ΟΚυΠΥ, τα οποία χάνουν συνεχώς έδαφος.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε αστικές και αγροτικές περιοχές, με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών άνω των 18 ετών.
Την απόλυτη ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι η σκληρή και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται από το ιατρικό, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό αντικατοπτρίζεται και στην άποψη των ίδιων των πολιτών, εξέφρασαν οι ιδρυτές του American Medical Center, Δρ Μαρίνος Σωτηρίου Καρδιοθωρακοχειρουργός και Δρ Χρίστος Χρίστου Επεμβατικός Καρδιολόγος. 
Η διαχρονική στήριξη ασθενών, αλλά και η αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη τους προς το American Medical Center αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και ηθική επιβράβευση, ανέφερε ο Δρ Σωτηρίου. Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι το AMC θα συνεχίσει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, διατηρώντας την πρωτιά την οποία του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες, ανεβάζοντας παράλληλα τη χώρα μας ακόμα πιο ψηλά στον παγκόσμιο ιατρικό χάρτη.
Το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει εδώ και εφτά χρόνια το AMC ως το υπ' αριθμόν ένα ιατρικό κέντρο στην Κύπρο, αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή υπέδειξε ο Δρ Χρίστος Χρίστου. Πρόκειται στην ουσία για ένα συμβόλαιο ανάμεσα σε εμάς και την κοινωνία ώστε να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε, περιβάλλοντας τους ασθενείς μας με την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ασφάλεια, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

  • American Medical Center
  • 1η θέση
  • πολίτες
  • αξιοπιστία
  • έρευνα
  • RAI Consultants
  • Δελτίο Τύπου