Retail
CARDET: Τρία δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για στελέχη εταιρειών
Καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης το Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.
CARDET: Τρία δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για στελέχη εταιρειών
Το Ερευνητικό Κέντρο CARDET προσφέρει τρία, πλήρως επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω των εν λόγω προγραμμάτων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ολοκληρωμένη καθοδήγηση και εκπαίδευση, ενώ θα ενημερωθούν για σύγχρονες και επιτυχημένες πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στον εργασιακό τους χώρο και να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το προσωπικό τους. 

Αξιοποιώντας τη διεθνή του εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης, το Κέντρο προσφέρει το Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο τα πιο κάτω καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης: 

Κρίσιμες Γνώσεις και Δεξιότητες για Chief Happiness Officers
Ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των Επαγγελματιών Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθυντικών Στελεχών ώστε να είναι σε θέση να συμβάλουν καταλυτικά στη διαμόρφωση και προώθηση ενός ευχάριστου και παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος. Δια μέσω διαδραστικών εργαστηρίων και εξατομικευμένης επαγγελματικής συμβουλευτικής, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν ως Chief Happiness Officers και να μεταμορφώσουν θετικά την κουλτούρα του οργανισμού τους,  βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του προσωπικού. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν την εκπαίδευσή τους από την πρώτη Chief Happiness Officer της Κύπρου, Δρ Βίκυ Χαραλάμπους.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε δύο πόλεις, Λεμεσό και Λευκωσία, σε διαφορετικές ημερομηνίες. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, πατήστε εδώ

Integrated Strategic Talent Management for High Performing Organisations
Ένα μοναδικό στο είδος του πρόγραμμα για επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο θα προσφέρει ολιστική παρουσίαση και καθοδήγηση για την υιοθέτηση αποτελεσματικών πρακτικών για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων στρατηγικών Διαχείρισης Ταλέντων. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης προσωπικού καθώς και δοκιμασμένες προσεγγίσεις δια μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες/ουσες να είναι σε θέση να προσελκύσουν, να αναπτύξουν και διατηρήσουν υψηλού επιπέδου ομάδες. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα προσφέρει ενδοεπιχειρησιακή συμβουλευτική, ώστε οι συμμετέχοντες/ουσες να λάβουν δομημένες συμβουλές και καθοδήγηση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και πραγματικότητες του οργανισμού τους. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν πρακτικές συμβουλές, μεθοδολογίες και καινοτόμα εργαλεία για το πώς να διατηρήσουν τα ταλέντα μέσω του κύκλου ζωής των εργαζομένων (εισαγωγή, διαχείριση επιδόσεων, κίνητρα, μάθηση και ανάπτυξη, διαδοχή κλπ.)
Το πρόγραμμα προσφέρεται στα Αγγλικά. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, πατήστε εδώ

Στρατηγική Προσέγγιση για παραγωγική Υβριδική Εργασία
Ένα καινοτόμο σεμινάριο που προσφέρει στρατηγική καθοδήγηση για την εφαρμογή μοντέρνων πολιτικών και εργαλείων για την ενίσχυση της δέσμευσης και ψηφιακής ένταξης των εργαζομένων, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει επιφέρει η μετάβαση στην υβριδική εργασία, σε εργοδότες και εργαζομένους. Ένα σεμινάριο ειδικά διαμορφωμένο για διευθυντές/τριες και επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού που επιθυμούν να αποκτήσουν ή και να ανανεώσουν τις δεξιότητες και γνώσεις τους σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υβριδικών μοντέλων εργασίας. Αφορά, επίσης, οργανισμούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ομαλή μετάβαση σε ένα υβριδικό εργασιακό περιβάλλον και διατήρηση της ανταγωνιστικότητας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, πατήστε εδώ

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα (+357) 96807046, (+357) 22 002100 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο training@cardet.org

  • CARDET
  • ΑΝΑΔ