Hospitality & Tourism
Σημαντικές συναντήσεις για Tototheo Maritime στο Συνέδριο «SATELLITE 2023» στην Ουάσιγκτον
Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και καινοτομίες στη δορυφορική και διαστημική κοινότητα.
Σημαντικές συναντήσεις για Tototheo Maritime στο Συνέδριο «SATELLITE 2023» στην Ουάσιγκτον
Στο ετήσιο Συνέδριο και Έκθεση «SATELLITE 2023», που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, συμμετείχε το τετραήμερο 13-16 Μαρτίου μέρος της ηγεσίας της Tototheo Maritime.

Για την έκθεση, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο συνεδριακό κέντρο “Walter E. Washington”, ταξίδεψαν από την Κύπρο, η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, ο Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, η Natalia Bury Loyal, Chief Operations Officer και ο Αντώνης Μανιάτης, Head of Business Development. 

Βρισκόμενοι ανάμεσα σε περισσότερους από 12.500 συνέδρους, από 300+ εταιρείες και 120 χώρες, η ομάδα της Tototheo Maritime, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες στη δορυφορική και διαστημική κοινότητα, να ανταλλάξει τεχνογνωσίες και να ισχυροποιήσει τις σχέσεις με εταιρείες και οργανισμούς του χώρου όπου δραστηριοποιείται. Στο Συνέδριο και Έκθεση «SATELLITE», συμμετέχουν κάθε χρόνο επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, όπως ναυτιλία, αεροπλοΐα, αυτοκινητοβιομηχανία, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, κυβερνητικές/στρατιωτικές υπηρεσίες κ.α. 

Το «SATELLITE» θεωρείται μία από τις σημαντικότερες παγκόσμιες επιχειρηματικές συναντήσεις και αποτελεί πλατφόρμα καινοτομίας για τη δορυφορική και διαστημική τεχνολογία. Μέσα στα χρόνια, στο πλαίσιο της Έκθεσης, επιχειρηματίες όπως οι Τζεφ Μπέζος, Ρίτσαρντ Μπράνσον και Έλον Μασκ παρουσίασαν καινοτομίες της Blue Origin, της Falcon 9, της Virgin Galactic και της Starlink, ενώ συχνά στελέχη από τους τεχνολογικούς κολοσσούς της Silicon Valley αποκαλύπτουν τις νέες τους τεχνολογίες. 

Η Tototheo Maritime -με έδρα τη Λεμεσό και γραφεία σε Ελλάδα και Γερμανία- είναι μια από τις κορυφαίες στον κόσμο σε παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ναυτιλιακής τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε καινοτόμες, αποδοτικές και λειτουργικές λύσεις στους τομείς της ψηφιοποίησης, της δορυφορικής και ραδιοεπικοινωνίας, της αυτοματοποίησης και των συστημάτων πλοήγησης. Η εταιρεία, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσε την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου Starlink, που έχει αναπτύξει και προσφέρει η SpaceX.

  • SATELLITE 2023
  • Tototheo Maritime