Retail
Η Ασφάλειά σου Ανταποκρίνεται στις Ανάγκες σου;
Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε το κατάλληλο σχέδιο για εμάς;
Η Ασφάλειά σου Ανταποκρίνεται στις Ανάγκες σου;
Για αρκετούς από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «Ασφάλεια» αυτό που έρχεται στο μυαλό μας είναι «υποχρέωση» και «δεν βαριέσαι».

Ωστόσο, η καθημερινότητα μάς αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να αφήνουμε για μετά ό,τι αφορά την προφύλαξη της ζωή μας από διάφορους κινδύνους. Η διαδικασία απόκτησης του κατάλληλου σχεδίου ασφάλισης, μας βοηθά να κατανοήσουμε αυτούς τους πιθανούς κινδύνους και ως εκ τούτου, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα πολύτιμα αντικείμενά μας. Παράλληλα, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να είναι εύκολη, πρακτική και σαφής.

Επομένως, πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε το κατάλληλο σχέδιο για εμάς;

Κάνε την έρευνά σου: Αξιολόγησε και σύγκρινε παρόμοια σχέδια της αγοράς και σιγουρέψου πως επιλέγεις μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία θα μπορείς να βασιστείς. Για παράδειγμα, οι Γενικές Ασφάλειες, από την ίδρυσή τους το 1951, έχουν αναδειχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο.

Ανταγωνιστικές τιμές και ευρεία κάλυψη: Οι χρεώσεις στα ασφάλιστρα δεν πρέπει να είναι απαγορευτικές, ούτε και οι καλύψεις ανεπαρκείς λόγω των εκάστοτε χαμηλών τιμών. Διάβασε και κατανόησε τι ακριβώς περιλαμβάνει το ασφάλιστρό σου και επωφελήσου από τις προσφορές και ειδικές εκπτώσεις.

Σχέδια και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου: Αναζήτησε μια ασφαλιστική εταιρεία που βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον σύγχρονο κόσμο και ακούει τους πελάτες της, προσφέροντας έτσι μια απρόσκοπτη και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Τώρα, μάλιστα, έχεις πρόσβαση στην ασφάλεια κατοικίας και του οχήματός σου με μόνο μερικά κλικ. Το BoC Mobile App, σου προσφέρει μια απρόσκοπτη, γρήγορη και εύκολη εμπειρία αναζήτησης και αγοράς ασφαλιστικών σχεδίων σε χαμηλότερες τιμές. 

Καταχώρησε τα στοιχεία σου, σύγκρινε τα σχέδια και πάρε άμεσα προσφορά.

  • BOC
  • BoC Mobile App
  • ασφάλεια
  • ασφάλεια οχήματος
  • ασφάλεια κατοικίας