Hospitality & Tourism
Η Odyssey Cybersecurity πραγματοποιεί διαδικτυακή συζήτηση για την ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων στην Κύπρο
Με θέμα «The Rise of Cyberattacks in Cyprus»
Η Odyssey Cybersecurity πραγματοποιεί διαδικτυακή συζήτηση για την ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων στην Κύπρο

Η Odyssey Cybersecurity, ηγέτης στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, ανακοινώνει την επερχόμενη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «The Rise of Cyberattacks in Cyprus», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 16:00 και θα διερευνήσει τις τελευταίες τάσεις και προκλήσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, με επίκεντρο τις αυξανόμενες κυβερνοεπιθέσεις στην Κύπρο.

Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σε μορφή πάνελ με δυνατότητα συμμετοχής και του κοινού, οι ειδικοί της Odyssey θα παρέχουν πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατευθούν από τις απειλές στον κυβερνοχώρο. 

«Οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται πιο εξελιγμένες και στοχευμένες και είναι σημαντικό οι οργανισμοί του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τους κυβερνοεγκληματίες λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα για την προστασία τους», δήλωσε ο Στέλιος Χαραλάμπους, Head of Advisory της Odyssey. «Στόχος μας με αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο είναι να ενημερώσουμε το κοινό για την τρέχουσα κατάσταση στην Κύπρο, η οποία θα πρέπει να είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλους μας».

Η Odyssey Cybersecurity κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας υποστηρίζο­ντας οργανισμούς παγκοσμίως στις προσπάθειές τους για επίτευξη κυβερνο-αν­θεκτικότητας. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες η Odyssey δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους ψηφιακούς κινδύνους τους και να συμμορφώνονται με τα κανονίστηκα πλαίσια. Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Odyssey παρέχουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μπορούν να προβλέπουν, να ανταποκρίνονται, να ανακάμπτουν γρήγορα και να προσαρμόζονται σε αναδυόμενες απειλές και ευπάθειες που υπάρχουν στο επεκτεινόμενο και απρόβλεπτο τοπίο απει­λών. Η ολιστική προσέγγιση της Odyssey συνδυάζει την πλατφόρμα ClearSkies™, Managed Detection & Response (MDR), Advisory Services, Integrated Solutions και Cloud Security. Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη με ISO 27001, ISO 9001, ISO 22301 και SOC 2® Type 2, καθώς και διαπιστευμένη ως Qualified Security Assessor (QSA) από το Payment Card Industry Security Standards Council.

Για να εγγραφείτε, πατήστε εδώ

  • Odyssey Cybersecurity
  • διαδικτυακή συζήτηση
  • κυβερνοεπιθέσεις