Marketing Week
Challenge Accepted! H Red Wolf PR and Advertising Agency με νέο λογότυπο και slogan
Challenge Accepted! H Red Wolf PR and Advertising Agency με νέο λογότυπο και slogan
Οι προκλήσεις αποτελούν ευκαιρίες για ανάπτυξη και η ζωή είναι γεμάτη από αυτές!

Η Red Wolf PR & Advertising Agency, με νέο λογότυπο και σλόγκαν, είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε πρόκληση που θα βρει μπροστά της. Ακολουθώντας τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη της, βαδίζει μπροστά, επιτυγχάνοντας τους κοινούς τους στόχους.

Το wolfpack της Red Wolf PR & Advertising Agency, βρίσκεται σε ετοιμότητα, όχι μόνο να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά να διαπρέψει, όπως άλλωστε κάνει από την αρχή!

Η σύγχρονη, ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας, το καινούργιο λογότυπο και τα φρεσκαρισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, φανερώνουν πως η Red Wolf PR & Advertising Agency αρέσκεται να συμβαδίζει διαρκώς με τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις.

Εξηγώντας τη φιλοσοφία πίσω από το νέο σλόγκαν της εταιρείας, η Μαρία Χριστοδούλου, Executive  Director της Red Wolf PR & Advertising Agency, ανέφερε πως οι προκλήσεις είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στη Red Wolf. «Μέσω των προκλήσεων, μας προσφέρεται η δυνατότητα, όχι μόνο να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε, αλλά και να δοκιμάσουμε και να διευρύνουμε τα όρια μας. Για εμάς η πρόκληση δεν έχει αρνητική χροιά. Την αναζητούμε, την υποδεχόμαστε και κάθε φορά την ξεπερνάμε!  Γι’ αυτό άλλωστε έχουμε βραβευτεί πολλές φορές για τις οργανώσεις και πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί».

Ως PR & Advertising Agency, παρέχει  υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, βασισμένες στα δικά τους θέλω, ανάγκες και στόχους, μέσω προσαρμοσμένων καμπανιών. Η εξειδίκευση της, έγκειται στην επιτυχή και βραβευμένη διαχείριση της εικόνας ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών, προϊόντων, υπηρεσιών και ατόμων.

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Σωτηρίου, Creative Director της Red Wolf PR & Advertising Agency, ανέφερε πως η ανανεωμένη αισθητική της εταιρικής εικόνας, αντικατοπτρίζει τη διαρκώς εξελισσόμενη και αυξανόμενη πορεία της. «Με έντονο, αλλά ταυτόχρονα σοβαρό χαρακτήρα, η Red Wolf μεγιστοποιεί την προβολή και τη φήμη της επωνυμίας των πελατών της, υλοποιώντας τους στόχους που έχουν θέσει. Αυτό γίνεται πράξη την κατάλληλη στιγμή, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο»!

Η Red Wolf PR & Advertising Agency ιδρύθηκε το 2016 και μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να δώσει το δικό της στίγμα στον τομέα της επικοινωνίας, τόσο στο νησί όσο και στο εξωτερικό, καθιστώντας την ένα αξιοσέβαστο όνομα στον χώρο της.

Με δυο γραφεία σε Λευκωσία και Αθήνα,  με πέραν των 60 βραβείων σε Κύπρο και εξωτερικό για έργα που έχει υλοποιήσει σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επικοινωνίας αποτελεί το δικό σου bespoke, marketing agency!

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο μας site, www.redwolf.com.cy!

  • Red Wolf PR
  • Advertising Agency
  • λογότυπο
  • σλόγκαν