Marketing Week
Petrolina Racing Team: Θριάμβευσε σε Κύπρο και Ελλάδα
Κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ράλι Φοινικούδων και το Ράλι Κένταυρος
Petrolina Racing Team: Θριάμβευσε σε Κύπρο και Ελλάδα
Θριαμβευτική ήταν για την Petrolina Racing Τeam η πρεμιέρα τόσο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) όσο και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου.

Πληρώματα της Petrolina Racing Τeam κέρδισαν με άνεση την πρωτιά στο Ράλι Φοινικούδων αλλά και στο 40ο Ράλι Κένταυρος που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Μαΐου σε Λάρνακα και Βόλο αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά το Ράλι Φοινικούδων, η Petrolina Racing Team έδειξε για άλλη μια φορά την υπεροχή της. Ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου, οδηγώντας  αυτοκίνητο VW Polo GTI R5 κατέκτησε την πρώτη θέση, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο βάθρο του αγώνα. Το δεύτερο πλήρωμα της Petrolina Racing Team, Παναγιώτης Γιάγκου και Άριστος Νικολάου, οι οποίοι έτρεξαν με αυτοκίνητο Hyundai i20 R5, κατέγραψε εξαιρετικές επιδόσεις, κατακτώντας την τρίτη θέση του αγώνα. Το φετινό Ράλι Φοινικούδων, το οποίο διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου στην πόλη του Ζήνωνα, περιλάμβανε οκτώ ειδικές διαδρομές, συνολικής απόστασης 96 χλμ. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 22 πληρώματα.

Αντίστοιχα δυναμική ήταν η παρουσία της Petrolina Racing Τeam στο 40ο Ράλι Κένταυρος, το οποίο άνοιξε την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κύπριος οδηγός Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό του τον Στέλιο Ηλία και αυτοκίνητο VW Polo GTi R5. Ο αγώνας, που διεξήχθη στο Πήλιο, περιλάμβανε τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 90 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Στον αγώνα συμμετείχαν 43 πληρώματα.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στην πρώτη γραμμή των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πετρολίνα. Η εταιρεία συγχαίρει τους νικητές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στους δύο αγώνες.

Φωτογραφίες: S&M PICS, GRally

  • Petrolina Racing Team
  • Ράλι Φοινικούδων
  • Ράλι Κένταυρος
  • Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου