Marketing Week
H Coca-Cola σκοράρει υπέρ της συμπερίληψης
H Coca-Cola σκοράρει υπέρ της συμπερίληψης
Ποδοσφαιριστές από τις φιναλίστ ομάδες του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola, Ομόνοιας και ΑΕΛ, επισκέφθηκαν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, για να παίξουν ποδόσφαιρο με τα παιδιά και να δώσουν αυτόγραφα.

H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola, με το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, να στέλνουν το σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα A Goal for Inclusivity.

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς ευχαρίστησε την Coca – Cola για τη διαχρονική της χορηγία στο Κύπελλο, τονίζοντας πως το φετινό μήνυμα της συμπερίληψης είναι πολύ ισχυρό. Ευχαρίστησε τέλος τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου για τη φιλοξενία του όπως και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και ΑΕΛ που παρευρέθηκαν και χάρισαν στιγμές χαράς στα παιδιά.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC, την εκδήλωση χαιρέτισε η Corporate Affairs & Sustainibility Manager Μελίνα Λιμνάτη, ευχαριστώντας την ΚΟΠ και τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία. «Ευχόμαστε να ζήσουμε μαγικές στιγμές, αφού το Κύπελλο και η μαγεία που προσφέρει ανήκει ανεξαίρετα σε όλους», είπε.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου, ευχαριστώντας την Coca-Cola και την ΚΟΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή της λέγοντας πως «μέσα από μια εκδήλωση, όπως ο τελικός κυπέλλου, που όλη η Κύπρος αναμένει, τα παιδιά μας θα είναι εκεί και για πρώτη φορά θα τους δοθεί η ευκαιρία για συμπερίληψη και αποδοχή. Με αυτή την πράξη, τους δίνουμε την ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να αποδείξουν ότι μπορούν, έτσι ώστε η κοινωνία μας να τους γνωρίσει και να τους δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με όλους».

Τέλος, ποδοσφαιριστές των ομάδων Ομόνοιας και ΑΕΛ χαιρέτισαν την εκδήλωση, ευχόμενοι να παρακολουθήσουμε όλοι ένα ωραίο αγώνα, με τον καλύτερο να κερδίζει το τρόπαιο.

Ο Σύνδεσμός Αυτισμού Κύπρου συμμετέχει αυτή τη χρονιά στο κύπελλο Coca – Cola, έχοντας ήδη δώσει το παρών του στον τελικό της Γ & Δ κατηγορίας, συνοδεύοντας τις ομάδες στο γήπεδο. Παιδιά με αυτισμό θα πράξουν το ίδιο και στον μεγάλο τελικό της 24ης Μάϊου, δίνοντας ξανά το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το τρόπαιο που θα σηκώσει στον τελικό ο μεγάλος νικητής του αγώνα. Η κοινότητα του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο και να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών των δυο ομάδων.

Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Κύπρου είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, CocaCola Light, CocaCola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και τα δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το χαρτοφυλάκιο της είναι πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ με την προσθήκη των Three Cents αλλά και την είσοδο της στην κατηγορία της μπύρας με τα προϊόντα της AB InBev αφού προχώργσε πρόσφατα σε μία αποκλειστική, μακροπρόθεσμη συμφωνία με την εν λόγω μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπύρας, όπως Corona, Stella Artois , Bud, Lefen, Hoegaarden, Franziscaner, Becks.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του HoReCa, μέσα από  το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της, τις βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τις εξαιρετικές δυνατότητες της εμπορικής της ομάδας.

Στόχος και σκοπός της Coca-Cola HBC Κύπρου να προσφέρει το πιο συναρπαστικό– και συνεχώς εξελισσόμενο- χαρτοφυλάκιο προϊόντων  στην αγορά. Ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μάθετε περισσότερα για την Coca-Cola HBC Kύπρου και Ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook,  Instagram και LinkedIn

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, InstagramFacebook και LinkedIn.

  • Coca Cola
  • The Coca-Cola Company
  • Coca-Cola HBC Cyprus