Marketing Week
«CHAMPIONE»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τους BLANCO & RAMZ
«CHAMPIONE»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τους BLANCO & RAMZ
O ταλαντούχος καλλιτέχνης, στιχουργός, δημιουργός μουσικών beat και επιχειρηματίας, A!MS, κυκλοφορεί, το απόλυτο hit της άνοιξης, με τίτλο «Champione».

Το απίστευτο video clip διαδραματίζεται σε ένα dinner party όπου από το τραπέζι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα πρόσωπα των καλλιτεχνών, όπως η σύντροφος και η κόρη του A!MS.

Το video γυρίστηκε στην Κύπρο και τα πλάνα είναι μοναδικά. Διακρίνουμε εύκολα την Αλυκή στην Λεμεσό, ενώ ο αγαπημένος αγγλοκύπριος καλλιτέχνης μας κόβει την ανάσα οδηγώντας ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως μας έχει συνηθίσει. 

Διαθέτοντας περισσότερα από 40 εκατομμύρια views στο YouTube και εκατοντάδες χιλιάδες streams, ο A!MS συνεχίζει να βελτιώνεται με κάθε νέα του μουσική κυκλοφορία, αποδεικνύοντας το και μέσα από το νέο του single «Champione».

Unapologetic, authentic, and slick, είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν το νέο single. Σε συνεργασία με τους ράππερ Blanco and Ramz, το κομμάτι έχει ήδη κερδίσει το κοινό του στο tik tok με πάνω από 4.5 millions plays.

Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ενημερωμένοι για κάθε νέο βήμα του A!MS μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, μαθαίνοντας τα πάντα για τα μουσικά του βήματα και τις επερχόμενες κυκλοφορίες του.

Instagram: @whoisaims

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6CMCwwqEPpo

  • Α!MS
  • νέο τραγούδι
  • single
  • video clip
  • CHAMPIONE
  • BLANCO & RAMZ