Marketing Week
WELLA PROFESSIONALS SHINEFINITY: Λανσάρισμα με...όλη τη λάμψη που μπορείς να αισθανθείς!
WELLA PROFESSIONALS SHINEFINITY: Λανσάρισμα με...όλη τη λάμψη που μπορείς να αισθανθείς!
Για περισσότερα από 140 χρόνια, η Wella παρέχει καινοτομίες και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους κομμωτές σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.

Οι εκπλήξεις που παρέχει δε σταματούν και αυτή τη φορά η λάμψη της ενισχύεται από το SHINEFINITY.

Το νέο brand της Wella Professionals, SHINEFINITY, λανσαρίστηκε στην Κύπρο, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία A.J. Vouros Ltd, επίσημος αντιπρόσωπος της Wella στην Κύπρο.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Global Ambassador της Wella Professionals  James Earnshaw, ο οποίος παρουσίασε σε 170 κομμωτές από όλη την Κύπρο, τη νέα σειρά βαφής μαλλιών SHINEFINITY, σε ένα live hair show στη Λευκωσία. Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με τα υπέροχα νέα χρώματα που έλαμπαν και τις απίθανες μεταμορφώσεις των μοντέλων.

Στην επίδειξη παρευρέθηκε και η κα Julia Baranowska, Wella Professional Beauty Commercial Director Eastern Europe & CIS, εκπροσωπώντας τη Wella Company.

Η νέα βαφή SHINEFINITY της Wella Professionals, απευθύνεται κυρίως σε νεανικές ηλικίες (18-40) αλλά και σε όσες δεν θέλουν να επηρεάσουν το φυσικό τους χρώμα μαλλιών . Μάλιστα, η εταιρεία, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, παρουσιάζει το ιδανικό packaging, το οποίο όπως και το σωληνάριο της βαφής, κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η βαφή SHINEFINITY παρέχει λαμπερά χρώματα μακράς διάρκειας και προστατεύει τον φυσικό χαρακτήρα χρώματος των μαλλιών. Διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία Balanced pH με μηδενικό ξάνοιγμα και μηδενική φθορά στα μαλλιά. Επιπλέον, η σειρά έχει ‘καθαρή σύνθεση’.

Συγκεκριμένα:

  • Καμία φόρμουλά της δε διαθέτει συστατικά που προέρχονται από ζώα.
  • Δεν περιέχει αμμωνία, σιλικόνες, οινόπνευμα και άμεσες χρωστικές.
  • Όλα τα προϊόντα της δοκιμάζονται δερματολογικά, ώστε να είναι συμβατά με το δέρμα.

Να σημειωθεί ότι το SHINEFINITY γιορτάζει ήδη ένα χρόνο ζωής στην παγκόσμια αγορά με το σλόγκαν «Shine you can feel!», το οποίο έχει εντυπωσιάσει τους καταναλωτές και έχει ήδη αγαπηθεί από χιλιάδες κομμωτές.

Η εκδήλωση της A.J. Vouros Ltd στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με την ολοκλήρωση του hair show ακολούθησε cocktail στον χώρο της πισίνας του venue.   

  • WELLA PROFESSIONALS SHINEFINITY
  • WELLA PROFESSIONALS
  • ΝΈΟ BRAND