Hospitality & Tourism
Ανοίγει σύντομα στην Πάρο το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ.
Στην τελική ευθεία για το Avant Mar μετά από 3,5 χρόνια εργασιών
Ανοίγει σύντομα στην Πάρο το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ.
Μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality, στη Νάουσα της Πάρου.

Σηματοδοτώντας μία νέα κυκλαδική εποχή στον τομέα της premium φιλοξενίας, η νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, στην παραλία Πιπέρι, και θα λειτουργεί την καλοκαιρινή σεζόν. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδικής αισθητικής που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Πάρου, προσφέροντας μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα €20 εκατομμύρια, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, μίλησε για τη δημιουργία του Avant Mar και το όραμα της εταιρείας πίσω από κάθε ανάπτυξή της. Υπογράμμισε ότι στόχος της Grivalia Hospitality δεν είναι να αναπαράγει, αλλά να φέρνει ένα προϊόν υψηλού επιπέδου στην αγορά, προκειμένου να αναβαθμίζει τον κάθε τόπο, αλλά και τον ελληνικό τουριστικό κλάδο, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στου επισκέπτες. Όπως σημείωσε: «Είναι δύσκολο να δημιουργείς έργα τέτοιου επιπέδου στις Κυκλάδες. Η κατασκευή του Avant Mar αποτέλεσε ένα πολύ απαιτητικό έργο, καθώς έγινε επανασχεδιασμός του παλαιού οικοπέδου όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο Πιπέρι, αλλά και εκμετάλλευση ανοικοδόμητης έκτασης που βρισκόταν στη μέση του οικήματος. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη αυτού του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου με 38 δωμάτια από 55 που διατηρούσε το παλιό κτίριο και είμαστε χαρούμενοι που δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό».

Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, σημείωσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας».

Τι περιλαμβάνει:

  • Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:
  • 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool
  • το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»
  • το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου
  • χώρους ευεξίας
  • εμπορικό κατάστημα
  • ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο

Εστιάζοντας στρατηγικά στη δημιουργία έργων υπερπολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, η Grivalia Hospitality καταγραφεί υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο που θα ξεπερνάει σε αξία το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολοκληρωθούν όλα τα υπό κατασκευή έργα και ένα επενδυτικό πλάνο για την επόμενη τριετία άνω των 400 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες από Ot.g

  • Πάρος
  • υπερπολυτελές ξενοδοχείο