Marketing Week
Θεσμός που αγκαλιάστηκε η υποτροφία “Εύη Παπαδοπούλου” της ΚΕΑΝ για μεταπτυχιακό στο Digital Marketing
“Μια χώρα για να ευημερήσει χρειάζεται πρωτοπόρους ανθρώπους με όραμα και αυτούς ακριβώς τους νέους ανθρώπους θέλουμε να βοηθήσουμε με την υποτροφία” λέει η Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ Μαρία Οδυσσέως
Θεσμός που αγκαλιάστηκε η υποτροφία “Εύη Παπαδοπούλου” της ΚΕΑΝ για μεταπτυχιακό στο Digital Marketing
Η Κύπρος χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, ταλέντο, δημιουργικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Κι εκείνοι με τη σειρά τους χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία για να καλλιεργήσουν αυτές τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους.

Γι’ αυτό και η ΚΕΑΝ, για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London, προσφέρει σε μαθητή/μαθήτρια μία πλήρη υποτροφία αξίας €8000 για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing, στη μνήμη της εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Εύης Παπαδοπούλου.

Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» έχει ήδη καταστεί πλέον θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα, ένα εργαλείο στήριξης των προσπαθειών των νέων που φιλοδοξούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ακολουθήσουν μια λαμπρή καριέρα στον τομέα του μάρκετινγκ. Η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος, που έχει ως στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 15 Μαΐου και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι η ΚΕΑΝ προσφέρει την υποτροφία “Εύη Παπαδοπούλου” για 5η συνεχόμενη χρονιά. Έχει πλέον καταστεί θεσμός και έχει αγκαλιαστεί αν κρίνουμε από την αθρόα υποβολή αιτήσεων κάθε χρόνο. Η  Εύη Παπαδοπούλου δεν υπήρξε απλά μία των ιδιοκτητών και  διευθύντρια μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ αλλά η ψυχή, η φαντασία και η δημιουργική σκέψη της εταιρείας. Συνεπώς τι πιο ταιριαστό και όμορφο από το να προσφέρεται στη μνήμη της μία υποτροφία που θα βοηθήσει κάποιον νέο άνθρωπο να καλλιεργήσει αυτά ακριβώς τα ταλέντα και τις αξίες και να του δοθεί κίνητρο για την επίτευξη ακόμα υψηλότερων ακαδημαϊκών στόχων. Μια χώρα για να ευημερήσει χρειάζεται πρωτοπόρους ανθρώπους με όραμα, ταλέντο και αξίες και αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους θέλουμε να βοηθήσουμε στο ξεκίνημά τους. Το πνεύμα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης θα διακατέχει πάντα την εταιρική κουλτούρα μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους νέους. Είμαστε δίπλα τους όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.

  • ΚΕΑΝ
  • υποτροφία
  • «Εύη Παπαδοπούλου»