Marketing Week
Κύπελλο Coca-Cola: όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο Τελικό
Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει η Coca-Cola στον αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου
Κύπελλο Coca-Cola: όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο Τελικό

Μια αξέχαστη ποδοσφαιρική βραδιά ετοιμάζεται να χαρίσει το Κύπελλο Coca-Cola, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη, στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ Λεμεσού και Ομόνοιας Λευκωσίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου, στις 7μ.μ., στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.  

Η Coca-Cola έχει διαγράψει μια συναρπαστική πορεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, στηρίζοντας για 61 χρόνια τον θεσμό του Κυπέλλου και αποτελώντας το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό.

Αυτή τη χρονιά στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola, το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στέλνουν το σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα A Goal for Inclusivity. Γι’ αυτό και παιδιά από τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων γήπεδο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου, «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αυτισμό και η αποδοχή και η συμπερίληψη των παιδιών μας χωρίς καμία διάκριση, είναι ο βασικός μας στόχος, γι’ αυτό και σήμερα νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση, αφού στον Τελικό Κυπέλλου Coca – Cola τα παιδιά μας θα λάβουν μέρος δίπλα στους ποδοσφαιριστές, θα καθίσουν στις κερκίδες να δουν το αγώνα σε ίση βάση με όλους, αποδεικνύοντας ότι μπορούν». 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, αφού συγχάρηκε τις δυο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον Τελικό, ευχήθηκε ο αγώνας να αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου προσφέροντας πλούσιες συγκινήσεις, λέγοντας πως «Στον τελικό ο νικητής θα είναι ένας, ας τον συγχαρούμε και ας τον χειροκροτήσουμε». Ο κ. Κούμας ευχαριστήσε την Coca-Cola Κύπρου για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τη συνεργασία της, που χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται με αμοιβαίο όφελος.

Ο Margeting Manager της Coca – Cola Κύπρου Ξάνθος Χατζηγιάννης, τόνισε πως η Coca-Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τελικού Κυπέλλου, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού εδώ και 61 χρόνια και ευχήθηκε να δούμε ένα ωραίο αγώνα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και σεβασμού. Ακόμη, ανέφερε πως «Η μαγεία της ζωής βρίσκεται στις καθημερινές στιγμές μας, γι’ αυτό και το σλόγκαν ‘Ένα γκολ στην Συμπερίληψη’, αποδεικνύει πως η μαγεία του ποδοσφαίρου ανήκει ανεξαίρετα σε όλους».

Όπως αποκάλυψε  ο κ. Χατζηγιάννης, στον ρυθμό του τελικού κυπέλλου θα εμφανιστούν για ένα μοναδικό ψυχαγωγικό ημίχρονο Stavento και Ήβη Αδάμου, ερμηνεύοντας επιτυχίες τους. 

Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Κύπρου είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και τα δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το χαρτοφυλάκιο της είναι πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ με την προσθήκη των Three Cents αλλά και την είσοδο της στην κατηγορία της μπύρας με τα προϊόντα της AB InBev αφού προχώργσε πρόσφατα σε μία αποκλειστική, μακροπρόθεσμη συμφωνία με την εν λόγω μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπύρας, όπως Corona, Stella Artois , Bud, Lefen, Hoegaarden, Franziscaner, Becks.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του HoReCa, μέσα από  το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της, τις βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τις εξαιρετικές δυνατότητες της εμπορικής της ομάδας.

Στόχος και σκοπός της Coca-Cola HBC Κύπρου να προσφέρει το πιο συναρπαστικό– και συνεχώς εξελισσόμενο- χαρτοφυλάκιο προϊόντων  στην αγορά. Ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μάθετε περισσότερα για την Coca-Cola HBC Kύπρου και Ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook,  Instagram και LinkedIn

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, InstagramFacebook και LinkedIn.

  • Κύπελλο Coca-Cola
  • Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola