Retail
Η Tototheo Maritime παρέχει την υπηρεσία Starlink της SpaceX στην Intership Navigation
Η κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας
Η Tototheo Maritime παρέχει την υπηρεσία Starlink της SpaceX στην Intership  Navigation

Η κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας, Tototheo Maritime™, ανακοινώνει την επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας της με την Intership Navigation με την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Starlink . Η Intership Navigation θα δοκιμάσει αρχικά την υπηρεσία αυτή σε τρία από τα πλοία της, με πρόθεση να την εφαρμόσει μελλοντικά σε ολόκληρο τον στόλο της. Ο ιδιόκτητος στόλος της Intership αριθμεί στα 70 πλοία, διαφορετικών τύπων. Επιπλέον, η Intership παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πληρωμάτων για περίπου 50 πλοία.

Η υπηρεσία Starlink, που αναπτύχθηκε από τη SpaceX, προσφέρει δορυφορική σύνδεση υψηλής ταχύτητας και στη ναυτιλία . Η προηγμένη αυτή τεχνολογία, επιτρέπει στα μέλη του πληρώματος να παραμένουν σε επαφή με τις οικογένειες τους , ενώ παράλληλα παρέχει ταχύτερη και πιο αξιόπιστη συνδεσιμότητα για κρίσιμης επικοινωνίες και λειτουργίες μεταξύ πλοίου και ξηράς.

«Με την αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας στη θάλασσα, η υπηρεσία Starlink αλλάζει τα δεδομένα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία», δήλωσε η κα. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime προσθέτοντας ότι «είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης και είναι τιμή μας που στηρίζουμε την Intership Navigation σε αυτό το ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού».

Από την πλευρά του, ο κ. Dieter Rohdenburg, Διευθύνων Σύμβουλος της Intership Navigation, δήλωσε: «Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πληρωμάτων μας αλλά και την επιχειρησιακή μας αποτελεσματικότητα. Η υπηρεσία Starlink που παρέχει η Tototheo Maritime είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία αυτή θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε τις δραστηριότητες μας».

Η Tototheo Maritime, με έδρα τη Λεμεσό και γραφεία στην Ελλάδα και τη Γερμανία, είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και ναυτιλιακής τεχνολογίας παγκοσμίως.  Η εταιρεία πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της τον περασμένο Ιανουάριο την υπηρεσία ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου Starlink, που έχει αναπτύξει και προσφέρει η SpaceX.

Η Intership Navigation ιδρύθηκε το 1988 και έκτοτε έχει εξελιχθεί από μια μικρή επιχείρηση, που είχε δημιουργηθεί από τον γερμανικό όμιλο Hartmann, σε μια σημαντική διεθνή πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία. Ο στόλος της διοικείται από τα γραφεία της στη Λεμεσό, και ένα δίκτυο γραφείων τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο.

  • Tototheo Maritime